www.car.cz
 

Mistrovství v motoskijöringu 2005 skončilo. Titul mají Šrolerové
     28.2.2005 11:03 - Pavel Jelínek


Velmi dobře se letos vydařilo Mistrovství republiky v motoskijöringu, kterému vyloženě přálo letošní pravé zimní počasí. Problémy se sněhem měli pouze pořadatelé v  úvodu  seriálu, ale zbývající   díly již nabídly ideální sněhové podmínky a pěkné závody.

Obhájci titulu Bohuslav Svatoš s lyžařem Jiřím Bečičkou sice v Horním Městě v posledním podniku sezóny skončili na druhém místě, přestože v rozjížďce měli  problémy, ale ani to jim nakonec k obhajobě nestačilo. Šanci na titul měli kromě nich ještě  také Marek s Najmanem a Mencák s Vaňousem, ale nakonec jej získala úplně jiná dvojice.

Třetí místo stačilo bratrům Patrikovi a Miroslavu Šrolerovým k získání jejich prvního titulu, přičemž získali celkově o  dva body více, než Svatoš s Bečičkou. Letošní  šampionát byl opravdu  velmi vyrovnaný. Prvenství v Horním Městě vybojovali Josef Sládek s Jaromírem Meierem, kteří se v konečném pořadí dostali na  šesté místo.

Mnoho  pěkných  fotografií z letošních  závodů od několika  různých autorů můžete vidět v naší  fotogalerii.

Výsledky: 1. Sládek (lyžař Meier/ moto Honda), 2. Svatoš (Bečička/Honda), 3. P. Šroler (M. Šroler/KTM), 4. Kostelecký (Furát/Honda), 5. Skalka (Fryč/Kawasaki),

Konečné pořadí: 1. Šroler 124, 2. Svatoš 122, 3. Marek 112, 4. Mencák 109, 5. Kostelecký 77


 
 
Fotogalerie:   Motoskijöring Horní Město 2005 od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose