www.car.cz
 

První testovací den Lukáše Peška
     tisková zpráva


Na okruhu Cartagena vládlo v pondělí krásné slunečné počasí, bylo sucho a teploty se pohybovaly kolem 20° Celsia. Ideální podmínky pro testování. První testovací den se nesl ve znamení seznamování se s novými stroji, s nimiž bude tým závodit v sezoně 2004. Lukáš testoval oba připravené stroje, které má v Cartageně k dispozici. Druhý testovaný stroj měl podle Lukáše lépe připravený motor, první zase podvozek. Celkem Lukáš za první den najezdil 40 kol a nejlepší čas, který zajel byl 1:41:8, což vytváří velmi dobrý základ pro další testování.

Lukáš pojede v  barvách brněnského  automotodromu"Na první den je to docela slušný, vzhledem k tomu, že jsem jel naposledy na motorce v listopady loňského roku, ale to byla ještě 250ka. Na 125ce jsem jel naposledy v říjnu 2002, takže mi chvíli trvalo zvyknout si na menší výkon, ale šlo to celkem rychle. Na druhý den máme naplánované testy s upraveným prvním strojem, takže očekávám zlepšení časů. Uvidíme. Jinak, počasí nám tady přeje, tak doufám, že to vydrží." řekl Lukáš z Cartageny.

"Jsem s dnešním testem velmi spokojen a i překvapen, jak rychlý dnes Lukáš byl. A nic zbytečně neriskoval a jel velice chytře. Na 125ce dlouho nejel, tak jsem rád, že začal pomalu a s rozvahou. Jsem si jistý, že zítřek bude ještě lepší" komentoval první den testů Aki Ajo.

Tým AJO Motorsport testuje v Cartageně i pneumatiky Dunlop, které bude používat místo loňských Bridgestone.

- AMD - tisk info

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose