www.car.cz
 

Tým Mitsubishi startuje v Jižní Americe na Cross country
     2.3.2005 21:57 - tisková zpráva


Tým Mitsubishi Motors Repsol ATS Studios přihlásil dva tovární vozy na Rally Por las Pampas, první podnik světového poháru v cross-country, který se pojede v Jižní Americe v termínu 5. - 12. března. S jedním vozem se představí francouzská posádka Stéphane Peterhansel - Jean-Paul Cottret a za volant druhého Mitsubishi se posadí Španěl Joan 'Nani' Roma se spolujezdcem Henri Magnem.

 Peterhansel a Cottret letos vybojovali pro Mitsubishi páté vítězství na Dakaru v řadě a desáté celkově. Roma doplnil tým v listopadu v Kataru, kde dojel druhý; na Dakaru skončil v lednu celkově šestý.

"Rozhodli jsme se nasadit v Jižní Americe, na prvním podniku poháru FIA, dva vozy," říká šéf týmu MMSP Dominique Serieys. "Jedním vozem bude Mitsubishi Pajero/Montero Evolution. Joan Roma pojede s vozem s karoserií L200 Pick-Up, protože je to model zajímavý pro trh v Chile a Argentině."

"Po vítězství na Rally Dakar se těším na nový podnik do Jižní Ameriky," říká Peterhansel. "O tom podniku jsem již mnoho slyšel, pojede se v báječném terénu a uvidíme úžasnou krajinu. Tým tvrdě pracuje na přípravách a já doufám, že mu to oplatíme vítězstvím."

"Motorsport je součástí značky Mitsubishi a stojí v popředí naší marketingové strategie," tvrdí Isao Torii. "Dakarský tým je profesionální a jsem si jistý, že naše úspěchy mohou pokračovat i Jižní Americe."

tisk info Mitsubishi


 
 
Fotogalerie:   Další foto z Dakaru 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose