www.car.cz
 

Mazda Flexa bude odhalena v Ženevě
     tisková zpráva


MAZDA MX-FLEXA ...  bude odhalena na autosalonu v Ženevě!

Hirošima, únor 2004 - Mazda Motor Corporation představí na 74. Autosalonu v Ženevě ve světové premiéře svůj poslední koncept MX-Flexa. Tento šesti-místný koncept naznačuje možnou cestu, kterou by se mohla značka Mazda vydat při tvorbě budoucího velkoprostorového kombi.

Od Mazdy se nyní očekává vzrušující design a inovativní výbava a Mazda MX-Flexa obsahuje klíčové prvky, které by mohly vylepšit pozici Mazdy na rostoucím trhu segmentu velkoprostorových kombi. Při práci na tomto projektu se designérský tým soustředil především na novou úroveň vzrušujícího pocitu z vozu.

Detaily ke konceptu Mazda MX-Flexa budou zveřejněny při tiskové konferenci značky Mazda, která se uskuteční v úterý 2.3. 2004, v 11.30 hod. v Ženevě.

Ženeva v evropské premiéře spatří také koncept MX-Micro Sport, který byl poprvé představen na Auto Show v Americe, a dále nový sedan Mazda3 vybavený dieselovým motorem 1,6 litru, který bude v Evropě v prodeji od začátku března.

Tiskové dny na autosalonu v Ženevě jsou úterý 2.3. a středa 3.3. 2004. Pro veřejnost je autosalon otevřen od 4. do 14. 3. t.r.

tisk info Mazda


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose