www.car.cz
 

Honza Možný si zvyká na Krestu. První pocity
     9.3.2005 12:01 - tisková zpráva


Nový spolujezdec Romana Kresty Honza Možný měl poprvé možnost svést se s Romanem v soutěžním Focusu WRC na testech, které proběhly minulý týden ve Španělsku. Nedalo nám to a zeptali jsme se jej na první pocity.

„Testování probíhalo naprosto v pohodě. U mě šlo především o navázání užšího kontaktu s týmem Ford, Romanem i mechaniky. Nechci, aby to znělo jako otřepaná fráze, ale musím zdůraznit, že v týmu mi vycházejí maximálně vstříc a není jediný problém s komunikací. Pokud chci něco říct pozorně naslouchají a ptají se na názor,“ řekl v telefonickém rozhovoru Honza Možný.

Když jsme mluvili s Honzou naposledy, tak nám řekl, že ve Španělsku panovalo velmi nepříznivé počasí. „Při jízdě s Romanem už bylo počasí o něco lepší.. I když podmínky se neustále měnily. Trať dokonce na chvíli oschla, ale pak začalo znovu pršet.“

Jaký jsi měl pocit z ostré testovací jízdy? „Jízda pro mě byla obrovským zážitkem a musím přiznat, že jsem si to opravdu užil. Navíc jsem Romanovi četl rozpis a spolupráce zatím funguje dobře. To se ovšem nejlépe pozná až na samotné rally, kdy pojedeme i pod určitým tlakem. S testy jsem byl ale spokojen,“ pokračoval dále Honza.

Na závěr jsme se zajímali o to, zda má problémy s časovým posunem, který je při cestě do Mexika značný, protože je tam o sedm hodin méně, než u nás. „Toto je velmi individuální. Myslím, že větší problém budu mít s rozdílnými teplotami. Proto se také chystám na to, že budu dodržovat pitný režim, který je v takovém teplém počasí velmi důležitý. S tím časem až takový problém nevidím. Možná to s tím posunem bude horší při cestě domů, ale o tom zase příště,“ dodal s úsměvem nový spolujezdec Kresty.

Zpracoval: RV FFK

http://www.fansforkresta.cz


 
 
Fotogalerie:   RC modely od Jirky Rohleny

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose