www.car.cz
 

Na Výstavišti Praha v březnu opět naleštěné motorky . Právě se začíná
     9.3.2005 19:44 - tisková zpráva


Na Výstavišti v březnu opět naleštěné motorky

Nejvýznamnější motocyklové firmy, které jsou na českém trhu zastoupeny, se představí ve dnech 10. až 13. března 2005 na Výstavišti v Praze-Holešovicích. Stejně jako v minulých letech je i na  9. ročníku mezinárodní specializované výstavy Motocykl 2005 pamatováno na doplňky, příslušenství, oblečení i odbornou literaturu. Chybět nebudou besedy a autogramiády.

Výstava Motocykl 2005 se na Výstavišti uskuteční jak v celém Průmyslovém paláci, tak i v Křižíkových pavilonech C, D a E tak i na volné ploše. V Křižíkově pavilonu E je umístěna  prodejní část. Tradičně se očekává přes stovku vystavovatelů, kteří na Výstaviště přivezou kolem tisícovky strojů.

"Po úspěších v minulých letech, nebude ani na 9. ročníku chybět expozice historických motocyklů. Tentokrát se představí celá modelová řada značka Jawa," a budou se také v Křižíkově pavilonu  D presentovat úpravci motocyklů, kteří svoji dovednost úspěšně předvedli i v Mnichově na výstavě Intermot,  uvedla  Eva Nogolová ze společnosti Incheba, která veletrh pořádá.

Výstaviště přivítá veškeré nejvýznamnější motocyklové firmy, které jsou na českém trhu zastoupeny - nebudou chybět tedy Yamaha, BMW, Honda, Harley Davidson, Suzuki, Kawasaki, Cagiva, Husquarna, Gilera, Aprilia, Peugeot, YUKI, Chunlan, Heropuch, Kymco, Kentoya  a další, které představí žhavé novinky pro sezonu 2005.

Firma Honda avizuje například inovovaný přístroj CB1300. Tento silný motocykl kategorie "naked" dostal přepracovanou řídící jednotku, aby elektronicky řízené vstřikování paliva dodalo motoru více síly při zrychlení a přesnější reakce na otáčení plynovou rukojetí. Vedle standardního modelu se objeví i verze s antiblokovacím brzdovým systémem ABS, který v krizových situacích zkracuje brzdnou dráhu a tím výrazně přispívá k bezpečnosti jízdy. Na veletrhu v Mnichově vzbudila zájem supersportovní šestistovka CBR600RR. Po dvou letech existence se rovněž dočkala podstatné inovace a Honda očekává, že i na Výstavišti v Holešovicích tomu nebude jinak. Na milovníky skútrů se chystá oblíbený Foresight. Tentokrát s novým madlem pro spolujezdce z tlakově litého plastu v barvě kapotáže. Kromě větší elegance je i teplejší při uchopení v chladném počasí. Přední část skútru má nový tvar s elegantnějším světlometem. 

K přehlídkám motocyklů patří i doprovodné show, půjčování skútrů, ukázka trialů a exhibiční jízdy, předváděcí jízdy, autogramiády . Chybět nebudou besedy, stánky s odbornou literaturou, oblečením a příslušenstvím.   

Odborným garantem veletrhu jsou jako v předchozích letech Sdružení automobilového průmyslu a Svaz dovozců automobilů.

Otevírací doba bude opět prodloužená - v pátek od 10 do 21 hodin, v sobotu od 10 do 20 hodin a v neděli od 10 do 17 hodin. Pro návštěvníky bude připravena bezplatná autobusová linka, která bude zájemce přepravovat mezi Výstavištěm a stanicí Metra Holešovice.

tisk info

http://www.incheba.cz/


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose