www.car.cz
 

Audi A4. Leasing s nulovým navýšením!
     9.3.2005 19:54 - tisková zpráva


· Atraktivní nabídka značkového financování
· Na leasing jako za hotové

Leasing patří z mnoha důvodů k velmi oblíbeným způsobům financování vozu. K jeho nevýhodám v porovnání s platbou v hotovosti však většinou patří určité navýšení vynaložených prostředků, které si účtuje leasingová společnost. Existují výjimky! Audi Finance nyní přichází s tzv. nulovým leasingem na modely Audi A4, při kterém zákazník po součtu všech leasingových splátek zaplatí stejný obnos, jako kdyby platil v hotovosti.

„Díky této nabídce se zájemci o prestižní modely Audi A4 nyní mohou rozhodovat opravdu jen a jen podle svých možností a priorit,“ říká
Petr Neústupný, vedoucí Divize Audi společnosti Import Volkswagen Group. „Jde o skutečně férovou nabídku: Za uzavření smlouvy si neúčtujeme žádný poplatek a garantujeme dohodnutou výši splátek po celou dobu trvání smlouvy.“

Leasing s nulovým navýšením se vztahuje na všechny verze modelové řady Audi A4, tedy na limuzíny i modely Avant, a to i v jejich sportovních
verzích S4. Nabídka platí i pro kabriolety A4 Cabriolet a S4 Cabriolet.

Dobu leasingu si může zákazník volit v rozmezí 36 až 48 měsíců, splátka předem činí 30 až 70 % z ceny nového vozu. Zůstatková hodnota vozu po řádném ukončení leasingu činí jen 119 Kč.

Předpokladem nabídky je uzavření havarijního pojištění, povinného ručení a pojištění čelního skla u České pojišťovny. „I na tyto služby jsme ale pro naše zákazníky spolu s Českou pojišťovnou připravili zvýhodněné tarify,“ doplňuje Petr Neústupný.


„Samozřejmě, že klienti mohou počítat i s dalšími tradičními „bonusy“ služeb Audi Finance, jako je například velmi rychlé vyřízení všech formalit při uzavírání smlouvy nebo vstřícný přístup při řešení nenadálých problémů.

Nabídka platí do konce dubna roku 2005 nebo do uzavření smluv na 100 vozů.

Import Volkswagen Group s.r.o., Divize Audi/Public Relations,
Pekařská 6, CZ - 155 00 Praha 5
Jan Klíma, AC&C Public Relations s.r.o., tel 220 516 329, fax 220 518 209,
e-mail: jan.klima@accpr.cz. Tiskové informace, ceníky a technická data v el. podobě najdete na www.audi.cz


Audi je celosvětově uznávaným předním konstruktérem a výrobcem automobilů prestižní třídy. Prodeje Audi už jedenáct let nepřetržitě rostou, v roce 2004 automobilka Audi prodala 779 441 vozů, přičemž 70 procent z tohoto množství automobilka exportovala mimo Německo. Nejvýznamnějším exportním teritoriem Audi jsou USA, kde se vloni prodalo 77 917 vozů. V současné době u Audi pracuje přes 50 000 zaměstnanců.
 
Také v ČR si Audi už řadu let drží čelní pozici mezi importéry vozů prestižní třídy. Celkem 2140 vloni prodaných automobilů znamená téměř patnáctiprocentní nárůst oproti předchozímu roku. Prodeje Audi v ČR už desátým rokem nepřetržitě rostou, loňský výsledek je tedy novým prodejním rekordem na tuzemském trhu.

Systém quattro slaví v tomto roce 25 let své existence.
Nejvíce vozů s pohonem všech kol  prodalo v roce 2004 v ČR Audi!

PR


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose