www.car.cz
 

Michal Filla ze Šlapanic zůstává jedničkou týmu Šrámek racing
     10.3.2005 07:33 - tisková zpráva


Praha – Šrámek racing promotion načíná letos svou třetí sezónu. Jedničkou týmu zůstává Michal Filla ze Šlapanic u Brna, tým však vsadil na nového holandského mechanika.

 

Michal Filla na stroji Yamaha ve třídě 250 skončil v loňském seriálu mistrovství Evropy na velmi dobrém třináctém místě a na mezinárodním MČR obsadil stříbrnou pozici.

 

Letos stejně jako v minulé závodní sezóně bude prioritou týmu účast na mistrovství Evropy, které čítá celkem osm podniků. Bude usilovat o prolomení loňské smůly a jeho ambicí je umístění do čtvrtého místa. Vedle toho se v celkem pěti závodech chystá opět útočit na titul v mezinárodním mistrovství České republiky, který týmu v roce 2004 unikl skutečně o vlas. Šrámek racing promotion zároveň doufá v účast na divokou kartu na domácím Grand Prix v Brně, případně i na jiných GP. Na závodní trať vyrazí Michal Filla v barvách Šrámek racing promotion letos poprvé v polovině dubna na holandském mistrovství v Assenu. První závod evropského šampionátu čeká tým 15. května tradičně v italské Vallelunze

 

Týmová technika, která se v loňské sezóně zcela proměnila, by měla doznat dalších změn k lepšímu a vyššímu standardu i letos, stejně jako celkové zázemí týmu.  V současné době jsou v plném proudu zimní přípravy stroje i další technické podpory. Manažer týmu Jiří Šrámek se pro novou sezónu rozhodl angažovat nového hlavního mechanika, zkušeného Holanďana Gerrieho Geverse.

 

Nejbližší letošní akcí týmu je účast na výstavě MOTOCYKL 2005, která se koná ve dnech 10. až 13. března 2005 na pražském výstavišti. Na největší a nejprestižnější výstavě s motocyklovou tematikou v České republice bude Šrámek racing promotion prezentovat na stánku Yama moto sport a.s.(Yamaha) jak svůj stroj - Yamaha TZ250, tak své reklamní partnery a sponzory. Na tuto akci jsou všichni srdečně zváni.

 


 

 

Složení týmu pro rok 2005:

 

Jiří Šrámek

-         majitel, manažer

 

Michal Filla

-         jezdec GP 250, mistrovství Evropy, mistrovství ČR

-         student VUT v Brně

-         23 let

-         největší úspěch: 19. místo při Grand Prix v Brně 2003

                                   4. místo mistrovství Evropy Schleiz 2004

       

 

Gerrie Gevers

-         mechanik

 

Petr Šafránek

-         mechanik

 

Jana Nováková

-         P.R.

 

 

Vladimír Novotný

-         fotograf

 

 

Dan Pelej

-         design, grafika

 

 


 
 
Fotogalerie:   GP Brno - setkání jezdců s bitevníkem

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose