www.car.cz
 

Rallye Vysočina v Okříškách zasypaly hromady sněhu. Vyhrál Pech
     12.3.2005 18:13 - Pavel Jelínek


Rallye Vysočina Okříšky 2005 již zná  svého  vítěze. Ještě před tím se  však její pořadatelé museli vyrovnat s náročnými a opravdu  zimními podmínkami, když trať  těsně před  soutrěží  zasypalo  několik centimetrů  čerstvého sněhu.

Nicméně Okříšky nejsou Šumava 2003 nebo Šumava 2004 a vše  proběhlo  bez zásadních problémů. Spokojeni mohli být   vsišchni - posádky, diváci i pořadatelé.

Z vítězství se mohli radovat úřadující mistři Václav Pech s  Petrem Uhlem na Fordu Focus WRC, kteří tak zároveň obhájili loňské vítězství. Druzí  a třetí skončili liberečtí  bratři Vojtěchové. Štěpán Vojtěch a Michal Ernst na Peugeotu 206 WRC byli rychlejší, než třetí  Tomáš Vojtěch s Emilem Horniačkem na stejném voze.

Boj do posledních metrů  čekal Jiřího Volfa  s Octávií  WRC  a domácího Davida Komárka s  áčkovým lanceem. V cíli je dělilo 0,4 sec

Nejrychlejší  z produkčních vozů  byl Josef Semerád, druhý skončil Petr Poulík, Oba jeli s lancery.

Video z Okříšek můžete vidět zde...

Oficiální stránky soutěže : www.rallyvysocina.com


 
 
Fotogalerie:   Zasněžené Okříšky 2005 od Pavla Kacerovského

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose