www.car.cz
 

David Vršecký testoval na letišti a nyní plánuje testy v Brně. Ale ...
     16.3.2005 13:33 - tisková zpráva


To, v co už věřili pouze ti největší optimisté, se nakonec stalo přece jen skutkem. Počasí se konečně a snad trvaleji umoudřilo, takže podle všeho nastal dlouho očekávaný čas testování.
 
„Už jsem si myslel, že se s Freightlinerem svezu v den závodu, naštěstí nám už snad počasí bude přát,“ prohlásil ještě na letišti, vzápětí po svém dnešním příletu do Prahy David Vršecký, který by měl zítra testovat Freightliner na letišti v Odolené Vodě.
 
Musím se přiznat, že se strašně těším, i když vlastně sedám do úplně nového auta. Večer zavolám Gerda, který startoval ve třech ostrých závodech a jeho zkušenosti jsou pro mě v současné době k nezaplacení.“ Podle inženýra Robina Dolejše z roudnického Buggyra Technology Centra očekávají na výsledky testování jako na svou spásu pochopitelně inženýři a mechanici.
 
Podle plánu se začne David zítra s autem pozvolna seznamovat, na druhé straně budeme muset využít každou minutu, protože prakticky nikdo neví, jak to bude vypadat další dny s počasím.“ Pokud bude počasí testování přát, přesune se celý tým o víkendu na závodní okruh do Brna.
 
„Tam bychom měli vědět, na čem jsme,“ tvrdí rezolutně šéfinženýr Mario Kress. „Pojedeme v ostrém tempu závodní vzdálenosti, s rychlostí a výkonem motoru bychom neměli mít podle všech předpokladů žádné problémy. Zaměříme se především na spolehlivost všech komponentů.“
 
 
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Rallye Vysočina 2005 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose