www.car.cz
 

Úspěšná sněhová premiéra TN Trade Rallye Party Teamu a J. Hladíka
     16.3.2005 18:58 - tisková zpráva


OKŘÍŠKY - Hned několik “poprvé“ čekalo při Rally Vysočina na posádku Jiří Hladík – Martin Vejr z Hradce Králové, jedoucí s vozem Peugeot 106 Rallye.

 

            Jeli jsme svou první rallye, poprvé na sněhu a poprvé s prakticky neznámým vozem. Přesto se nám podařilo závod dokončit na výborném třetím místě ve třídě a třicátí pátí absolutně.

 

            Hned od první RZ jsme chtěli jet rychle, ale zodpovědně, protože naším hlavním cílem bylo dojet. Bohužel v nájezdu do prvního vracáku zhasl motor a nám se nepodařilo zatočit, ale ztráta naštěstí nebyla velká. Postupně jsme si zvykali na auto a pneumatiky, dařilo se nám držet krok a mohli jsme zrychlovat.

 

            V průběhu rallye jsme zvládli několik krizových situací, ovšem konec byl doslova infarktový.

Po dojezdu do poslední časové kontroly se z motoru vyvalila pára a na vině byla prasklá hadice chlazení motoru. Ale auto nás dovezlo až do servisní zóny a tam začal koncert mechaniků, kterým patří obrovský dík. Vůz se jim v poslední minutě podařilo opravit a my jsme mohli vyjet na cílovou rampu v Okříškách.

 

            Děkujeme všem partnerům a poděkování si zaslouží také náš poradce, známý soutěžní jezdec Luděk Hartman, bez kterého bychom tohoto výsledku nedosáhli.

 

Další závod čeká TN Trade Rallye Party Team v Pelhřimově.

 

 

 

Rallye Party Media

www.rallyeparty.cz


 
 
Fotogalerie:   Rallye Vysočina 2005 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose