www.car.cz
 

Start seriálu OffROAD Maratonů se nezadržitelně blíží! Za měsíc v Jezernici
     16.3.2005 19:20 - tisková zpráva


Téměř za měsíc odstartuje v Jezernici (mezi Olomoucí a Hranicemi na Moravě) tradiční český seriál Mistrovství České Republiky OffROAD Maraton 2005. Poprvé v letošním roce se rozjedou piloti terénních speciálů, automobilů do a nad dva litry objemu, motorek a čtyřkolek, v sobotu 23.dubna na dlouhé hodiny bojovat o hodnotné ceny a o první body do letošního již 6. ročníku seriálu. Toto oficiální Mistrovstvím ČR je tradičně pořádáno pod záštitou ČMFMS.

 

Piloti motorek a čtyřkolek budou bojovat tři hodiny a v automobilech šest. Je pro ně připravena nová trať, takže se bude nač těšit. Jistě nás krom trati překvapí i nové stroje na startu. Je otázkou, zda přes zimu vyrostla nová konkurence loňským králům řidítek a volantů.

Uvidíme, jak se na novou sezónu připravili obhájci postů kategorie do dvou litrů Dřevohostice, SARA a Zahas team nebo Šajgal Oil, Autopoint OffROAD team a Ekonomické stavby v silnější kategorii vozů. V obou kategoriích automobilů je startovní pole celkem stabilní a většina z cca 50 startujících týmů se zná. Jiná situace v kategoriích čtyřkolek a motorek. Tady účastníků neustále přibývá, takže se v motorkách loňští vítězové Radek Toman, Robert Šíp a Marek Nešpor stejně tak jako ve čtyřkolkách Pavel Ulman, Petr Přibáň a Vláďa Novotný budou muset pěkně ohánět, aby obhájili vavříny.

 

První závod sezóny bude zároveň jedinou „ostrou“ zkouškou před slavnou Dobřanskou čtyřiadvacetihodinovkou, která se jede 21. května. Přijďte povzbudit své favority a přivítat konečně to offroadové jaro s námi. Vše bude připraveno již v pátek na technické přejímky a tréninky. Uzeniny se již udí a pivo chladí! Nezvládnete li se přijet podívat do Jezernice, přijeďte na jiný závod seriálu OffROAD maraton 2005:

 

 

Kalendář MČR OffROAD MARATON 2005

 

23. 4.                   Open OffROAD Maraton Jezernice                  

21. 5.                   Red Bull OffROAD 24hours 2005 Dobřany          

18. 6.                   HYUNDAI OffROAD Maraton Brno               

27. 8.                                    OffROAD Maraton Zahorie/Senica (Hrachovec)

24. 9.                   AUTOPOINT OffROAD Maraton             Benešov

22.10.                              OffROAD Maraton Jičín           

26.11.                       Final HUMMER OffROAD Maraton Podbořany

 

 

Informace a aktuality najdete na www.offroadmaraton.cz .

 

*pořadatelé si vyhrazují právo změny (kalendář bude definitivně potvrzen do startu seriálu). Termíny jsou již pevné, případné změny se budou týkat míst pořádání závodů.

 

 

Za pořádající 24 hours agency, Ondra Nachtigall (777 047 009).


 
 
Fotogalerie:   Start off road sezóny v Krnově 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose