www.car.cz
 

Kurzy : Audi driving & fun:Dokonalé vozy, dokonalí řidiči
     17.3.2005 20:09 - tisková zpráva


Audi driving & fun:Dokonalé vozy, dokonalí řidiči
· Zdokonalovací kurzy „Audi driving & fun“ přinesou radost z jízdy i vyšší bezpečnost
· Základní tréninky na autodromu v Sosnové, pokračovací kurzy na Automotodromu v Brně, novinkou jsou individuální lekce
· Vedoucí trenér: Josef Venc, sedminásobný mistr republiky


Automobily Audi představují absolutní špičku technologického pokroku v automobilové branži. Sofistikovaná technika slouží jedinému cíli: Poskytnout řidiči radost z dynamické a zároveň maximálně komfortní a bezpečné jízdy. Aby řidiči vozů Audi mohli skutečně naplno využít všech jejich předností, připravil importér už druhý ročník zdokonalovacích tréninků „Audi driving & fun“, v jehož rámci se zájemci pod vedením zkušených instruktorů naučí především ovládat automobil v mezních situacích.

„Jde vlastně o novou interpretaci našeho firemního sloganu „Náskok díky technice“ – v tomto případě technikou rozumíme techniku bezpečné a zároveň dynamické jízdy,“ vysvětluje filozofii programu „Audi driving & fun“ Petr Neústupný, vedoucí Divize Audi společnosti Import Volkswagen Group s.r.o.

Základem programu „Audi driving & fun“ jsou jednodenní tréninky jízdních dovedností, při kterých se účastníci kurzu na autodromu v Sosnové učí zvládat vůz v kritických okamžicích. Pod vedením zkušených instruktorů se účastníci naučí technice brzdění v mezních situacích, osvojí si správné reakce v případě smyku a získají užitečné znalosti pro snazší odhadování rizika. Tréninkovým „nářadím“ dvanácti základních kurzů, které začínají v polovině dubna a běží až do začátku října, jsou vozy Audi A4 2.0 TFSI quattro. Cena základního kurzu činí 9900 Kč (bez DPH) na osobu.

Novinkou v programu „Audi driving & fun“ jsou individuální tréninkové jízdy, ke kterým se mohou přihlásit absolventi základního tréninku. Během jednodenního individuálního kurzu se řidič v běžném provozu seznámí se základy defenzivní i dynamické jízdy a pod vedením instruktora posoudí své řidičské schopnosti a bezpečnostní a výkonové rezervy tréninkového vozu.   Tím může být tréninkový vůz Audi A4 2.0 TFSI quattro, nebo vlastní Audi A6 či A8. Individuální kurz je určený především profesionálním řidičům limuzín Audi a manažerům, kteří za volanty svých vozů tráví značnou část dne. Cena jednodenního individuálního kurzu činí 49 000 Kč (při využití zapůjčeného testovacího vozu Audi A4 TFSI quattro), resp. 39 000 Kč, pokud klient absolvuje kurz se svým vozem.

Vyvrcholením programu „Audi driving & fun“ jsou pokračující intenzivní kurzy s vozem Audi A8 4.2 quattro na Automotodromu v Brně. Tam již půjde o vysokou jezdeckou školu, protože všechny nácviky řešení kritických situací probíhají ve stále vyšších rychlostech. Zaslouženou odměnou pro absolventy intenzivního tréninku budou několikanásobné průjezdy celé trati ve stále vyšších rychlostech pod vedením instruktorů. Cena jednodenního intenzivního tréninkového kurzu na Autodromu v Brně činí 18 900 Kč (bez DPH).

Vedoucím trenérem zdokonalovacích jízd „Audi driving & fun“ je opět Josef Venc, sedminásobný mistr republiky v automobilových závodech, jenž od roku 1996 spojil svoji sportovní kariéru se značkou Audi. Josef Venc vybojoval pro Audi řadu významných titulů, získal především hattrick ve Středoevropském poháru FIA vozů třídy Superturismo. Josef Venc spolupracuje s importérem automobilů Audi i při přípravě a organizaci novinářských a V.I.P. prezentací.

Všechny důležité informace o programu „Audi driving & fun“ lze nejsnáze získat na internetové adrese: www.audi.cz. Podrobné informace poskytne též každý prodejce vozů Audi.
Import Volkswagen Group s.r.o., Divize Audi/Public Relations,
Pekařská 6, CZ - 155 00 Praha 5

 


Jan Klíma, AC&C Public Relations s.r.o.,


 
 
Fotogalerie:   Královi v závěji na Okříškách 05 od Jirky Dokulila

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose