www.car.cz
 

Na blížící se Valašské rally 2005 se bude opět vybírat.
     18.3.2005 06:33 - tisková zpráva


                                   VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ, 31. března - 2. dubna 2005

                                    TISKOVÁ INFORMACE č. 9

      

                        Účastnický poplatek na SHERON Valašská rally 2005

          

Jako řada ostatních pořadatelů domácích podniků automobilové rally přistoupí pořadatelé SHERON Valašská rally 2005 opět k výběru účastnického poplatku. V roce 2005 bude výběr zajišťován nejen pro vstup do vyhrazených prostor pro sledování jednotlivých rychlostních zkoušek (mimo vymezené prostory bude vstup diváků zakázán), ale rovněž pro vstup do areálu Autocentrum LUKÁŠ Valašské Meziříčí, v němž proběhnou formální a technické přejímky soutěžících a jejich vozidel a pro vstup do servisního areálu.

 

Pořadatel SHERON Valašská rally, AutoMotoKlub Rallye Sport - Vsetín, připravil dva druhy účastnických poplatků. Cena lístku pro tak zvaný JEDNORÁZOVÝ VSTUP na jednotlivé rychlostní zkoušky, do areálu Autocentrum LUKÁŠ nebo do servisní zóny bude 30 Kč.

 

K těmto lístkům na jednotlivé rychlostní zkoušky bude pořadatel divákům dávat k dispozici informační letáky o diváckých místech, parkovacích možnostech a o bezpečnosti při sledování rally. Tyto lístky budou k dostání na přístupových místech k jednotlivým rychlostním zkouškám a jsou určeny především pro ty, kteří budou mít možnost navštívit pouze dvě až tři rychlostní zkoušky.

 

Pro zájemce, kteří budou moci sledovat větší počet rychlostních zkoušek budou k dispozici visačky s označením VOLNÝ VSTUP. Jejich cena je stanovena na částku 100 Kč. Držitel této visačky, která bude mít platnost po celou dobu trvání SHERON Valašská rally, bude oprávněn volně vstupovat do následujících prostor:

 

Čtvrtek         31. března 2005          Autocentrum LUKÁŠ Valašské Meziříčí
Pátek           1. dubna 2005           RZ 1, 2, 3, 4, 5, 6, servisní zóna
Sobota         2. dubna 2005           RZ 7, 8, 9, 10, 11, 12, servisní zóna

 

Je výhodnější pořídit si visačku s označením VOLNÝ VSTUP v ceně 100,- Kč. Nejen, že ušetříte, ale zrychlíte si tak i průjezd k rychlostní zkoušce. Nebudete muset čekat na placení.

 

Volné vstupy budou v prodeji na čerpacích stanicích v okolí trati Valašské rally. Distribuce vstupenek bude zahájena 15. března 2005 na vybraných a označených čerpacích stanicích v oblasti celého Vsetínska.

 

Kartičku pro volný vstup však bude možné objednat rovněž u pořadatele, AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín.

 

Zájemce bude postupovat následovně:
Na níže uvedenou adresu zašle poštovní poukázkou, nebo převodem na účet pořadatele, částku 150,- Kč (100,- Kč = cena jedné kartičky + 50,- Kč = poštovné a balné). Při objednávce více kartiček bude poštovné účtováno pouze jedenkrát. Jako variabilní symbol použijte číslo vašeho telefonu.

 

 

 

 

 

Důležité údaje pro objednání:

 

AutoMotoKlub Rallye Sport – Vsetín,

Dolní Jasénka 744 
755 01 VSETÍN

IČO: 75003198
Číslo účtu: Česká spořitelna, pobočka Vsetín: 1772736389/0800

 

Kartičku pro VOLNÝ VSTUP lze objednat i telefonicky na čísle +420 775 083 200 nebo elektronickou poštou na adrese: pcd5553@seznam.cz. V objednávce je nutno uvést počet požadovaných volných vstupů, přesnou adresu odběratele včetně PSČ a variabilní symbol, kde použijte číslo vašeho telefonu (rodné číslo nemůžeme požadovat). Kartička, respektive objednaný počet kartiček, pak bude zaslán na dobírku. Při objednávce více kartiček bude poštovné účtováno pouze jedenkrát.

  

 

Vsetín – čtvrtek, 17. března 2005                                                    Dušan PÓČ

                                                                                       místopředseda AMK RS-Vsetín

                                                                                     hlavní činovník pro styk s tiskem                                                                                       

                                                                                       SHERON Valašská rally 2005

 

 GLOBAL ASSISTANCE Mezinárodní Mistrovství České republiky v Rally 2005


 
 
Fotogalerie:   Rally Vysočina 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose