www.car.cz
 

Biaggi zůstává nejrychlejší i druhý den testů MotoGP
     19.3.2005 23:32 - Pavel Jelínek


Max Biaggi dnes předvedl další útok na poslední chvíli a potvrdil tak svoji prozatímní vedoucí roli  v letošních prvních oficiálních testech třídy MotoGP na okruhu Catalunya. Tak jako v pátek i dnes první pozici dosáhnul průjezdem posledního kola.

 

Další díly puzzle byly vloženy na správná místa“, vyjádřil se k dnešku Biaggi. „Konečný stav naší Hondy je ve správném nastavení a bude fungovat na každém okruhu. Dnes jsme si potvrdili rozdílná řešení, na kterých jsme postupně pracovali v průběhu zimních měsíců. Vyzkoušeli jsme nové podvozkové díly i geometrii pérování. Myslím si, že je velmi důležité mít jasnou představu o práci, kterou musíme vykonat. Přesto máme stále spoustu vylepšení ještě před sebou“.

Jinak povětšinu dnešního dne převážně dominovali Sete Gibernau a Marco Melandri. Nakonec ale skončili až na třetím a čtvrtém místě, když na druhou pozici se vklínil Alex Barros. Všichni jmenovaní jezdci sedlají Hondy. Pětici nejlepších doplnila další Honda s Nicky Haydenem. Až na šestém místě byl nejlepší motocykl jiné značky. Jednalo se o Yamahu, za řídítky však nebyl očekávaný Valentino Rossi, ale jeho kolega Colin Edwards.

 

Rossi dnes neustále laboroval s nečekanými potížemi při nastavení své Yamaha YZR-M1. Odrazilo se to pochopitelně v jeho umístění na až devátém místě s více jak sekundovou ztrátou na Biaggiho.

Na sedmou pozici klesnul Makoto Tamada, naopak vylepšení Suzuki prokázal John Hopkins dosažením osmého nejrychlejšího času.

Zítřejší den se ponese ve znamení čtyřicetiminutového boje před televizními kamerami o dosažení nejrychlejšího kola a tím i získání vypsané prémie v podobě zcela nového automobilu BMW řady 1.




-pa-


 
 
Fotogalerie:   Výstava Motocykl 2005 Praha od Josefa Svobody

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose