www.car.cz
 

Crash - Boom - Bang již posedmé
     23.3.2005 11:06 - tisková zpráva


Opět je tu nová motoristická sezóna a opět je tu i další díl edice Crash -
Boom - Bang. Sedmé pokračování úspěšně navazuje na předchozích šest dílů.

Jak již je zvykem, mistři střihu FTJ VIDEO zahrnuli na i na tento díl
pěkných pár kousků i z prostředí závodů automobilů do vrchu. V napínavých
50-ti minutáchje seskupeno na čtyři stovky havárií a kuriozit jak z profesionálních soutěžních a vrchařských podniků, tak i ze závodů amatérů. Na své si přijdou i příznivci tzv. záběrů ON BOARD.
Titul CRASH-BOOM-BANG #7 vychází na VHS i DVD a koupit jej můžete JEN za 290.- Kč.


 

"NECHTE SE SVÉST.....NECHTE SE SVÉZT", tak zní podtitul zcela nové a unikátní edice záběrů z vozů ON BOARD, která vyhází na VHS i DVD.

  První díl vám přináší adrenalinový zážitek v podání dvou populárních posádek Štěpán Vojtěch - Michal Ernst (Peugeot 206 WRC) a miláčka publika Emila Trinera s Milošem Hůlkou (Seat Cordoba WRC). Dokument ON BOARD #1 je prvním dokumentem v historii českého rallysportu, ve kterém Emil Triner odhaluje své řidičské umění. Pro fanoušky je připraveno 90 minut jízd po rychlostních zkouškách Barum rally 2004, Rally Příbram 2004 a Horácké rally Třebíč 2004. Nechybí ani autentický komentář spolujezdce v plném nasazení.

  Díky kvalitní technice, kterou společnost FTJ VIDEO využívá ke snímání záběrů z vozu, a která je i nasazována do vozů MS, tak máte možnost několika pohledů z vozu WRC. Nechybí ani pohledy na práci samotného pilota.

  DVD obsahuje interaktivní animované MENU s možností výběru jezdce a konkrétní jízdy.


 

 


 

...více na http://www.ftj-video.cz


 
 
Fotogalerie:   Další FOTOPÁD od Luboše Novosáda

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose