www.car.cz
 

První testy Adama lacka v italském Magione proběhly úspěšně
     23.3.2005 21:29 - tisková zpráva


V druhé polovině minulého týdne proběhly na okruhu v italském Magione první testy s novou Alfou Romeo 156 S 2000. Tým byl s průběhem testů spokojen. Za účasti našich i italských mechaniků se zkoušelo optimální nastavení vozů.

"Jsme spokojeni s prací, kterou jsme udělali během letošního testování. Ukázalo se, že nejlepší dosažené časy korespondují s časy dosahovanými na srovnatelných vozech ostatními jezdci. Nicméně hlavním cílem tohoto testování nebylo dosáhnout co nejlepších časů, ale dosažení co možná nejlepšího nastavení vozu při jeho vůbec prvním testování Adamem Lackem a to, aby Adam měl možnost se k nastavení vozu maximálně vyjádřit.

Na okruhu v Magione s obdobným cílem testoval i mladý Jiří Skula s vozem Škoda Pick-up. Výsledky testů poslouží mechanikům k dalším pracím na vozech před zahájení soutěží a u Alfy Romeo 156 S 2000 k pracím před oficiálními testy WTCC v Monze." řekl k průběhu testování po jeho skončení technický manažer týmu Roman Seidl.

Tým se z Magione přesunul na okruh v Monze, kde ve dnech 22. až 23. 3. proběhnou oficiální testy všech účastníků letošního ročníku Mistrovství světa cestovních vozů. Toho se spolu s naším Adamem Lackem zúčastní dalších více než třicet jezdců z deseti zemí světa.

Zastoupení jednotlivých značek na testování bude následující: BMW 320i, Alfa Romeo 156 Super 2000, Seat Toledo Cupra, Ford Focus ST 170, Chevrolet Lacetti, Honda Accord Euro R a Honda Civic Type-R.

tisk info

http://www.csms.cz/


 
 
Fotogalerie:   Bolek Polívka coby host na Mas. okruhu (2004)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose