www.car.cz
 

Nový koncept Citroën Sport již pro Ženevu
     tisková zpráva


Nový koncept Citroën Sport ve světové premiéře na Autosalonu v Ženevě 2004


detailV době, kdy se Xsara WRC stala mistrem světa v MS Rallye 2003, a je stále ve velmi dobré formě, jejímž důkazem jsou 2 nová po sobě jdoucí vítězství v sezóně 2004, a to v Monte Carlu a ve Švédsku, společnost Automobiles Citroën jasně dokládá své další sportovní ambice právě představením nového konceptu Citroën Sport.

Tento koncept není striktně podřízen všem sportovním pravidlům a omezením, nicméně představuje stylistický vývoj a vizi do budoucna, jakým směrem by se nástupce Xsary WRC mohl ubírat.

Tento sportovní koncept bude ve světové premiéře představen na 74. Autosalonu v Ženevě a bude slavnostně odhalen při tiskové konferenci, která se koná na stánku Citroën 2.března 2004 v 8,00.

S novým sportovním konceptem Citroën Sport značka pokračuje ve své strategii nové tvorby, ve stylu typickém pro Citroen a ještě více tak zdůrazňuje zaměření na dynamiku a sportovní charakter.


Citroën je součástí francouzské skupiny PSA Peugeot Citroën.

Ing. Martina Bedrnová

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose