www.car.cz
 

Rally Vysočina 2004 očekává zajímavou účast jezdců. Vstup opět zdarma.
     Pavel Jelínek


i vozidel, kteří budou mít zájem otestovat si vozy před prvním podnikem MMČR v rally, kterým je Rally Šumava Mogul.

V této době vrcholí příprava trati, která dozná oproti minulým ročníkům určitých změn. Pořadatelé z Horáckého autoklubu vedou jednání s obcemi, kterými trať RZ vedou tak, aby dotyčné obce z průjezdu vozů neměly jen negativa ale i pozitiva v podobě nabídky materiálu k opravám místních vozovek. Tento krok se nám jeví i přes zvýšení nákladů na soutěž jako krok správným směrem, obzvláště k dalším ročníkům soutěže.

Současně s přípravou trati probíhají i jednání o účasti sponzorů, a věříme, že i firmy z okolí Třebíče již pochopí význam soutěže a projeví ochotu k jednání a možnost získání kvalitní prezentace na kvalitní a sledované akci. Na druhou stranu se vyskytují i firmy, které i přes provedenou práci a odpovídající prezentaci v loňském roce nejsou schopny uzavřít jednání jakýmkoli způsobem, a jsou to firmy, které mají k tomuto sportu blízko.

Cílem Horáckého autoklubu je především uspořádání kvalitní akce a tím i kvalitní prezentace firem, a to i s účastí zajímavých osobností. Nutno podotknout důležitou poznámku o tom, že pro tento rok je Rally Vysočina pořádána za nemalé pomoci kraje Vysočina a opět jednáme o záštitě hejtmana kraje F. Dohnala. Velice rádi bychom získali i některé další zajímavé osobnosti ale jaké zatím necháme v tajnosti.

Novinkou oproti loňskému ročníku bude opět vstup na RZ zdarma, vstupné se bude platit pouze při vstupu do areálu servisního parkoviště. Další novinkou bude možnost zakoupení programu ve dvou verzích, kdy bude k dispozici klasický program a dále program s přílohou CD-ROM Rally Vysočina 2003, které bude obsahovat výherní kupon a divák se ihned dozví svoji výhru. Seznam výher bude velice atraktivní a bude začínat volnými vstupy do servisu, dále propagačními materiály rally a nejatraktivnější ceny budou věnovány firmami Sunoco, Pioneer a dalšími. Mezi cenami tak budou figurovat autobaterie, oleje a autorádia.
O dalších přípravách včetně časových údajů o rally a akcích před vás budeme informovat v dalších tiskových informacích. Všem příznivcům soutěží a i všem ostatním bychom rádi popřáli úspěšný a šťastný rok 2004 a jen ty krásnější zážitky.

tisk info, viz také :

http://www.rallyvysocina.com/


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose