www.car.cz
 

Start nového Octavia cupu 2005 se posouvá. Pojedou s DTM
     1.4.2005 19:26 - Pavel Jelínek


Populární série Octavia Cup, která se ovšem letos představí se zcela novými vozy ( mimochodem jeden z nich  byl dnes testován  na Masarykově okruhu),  doplní červnový závod mezinárodního mistrovství cestovních automobilů DTM v Brně, který se  v kalendáři akcí  objevil dodatečně  a  pro mnohé  nečekaně před několika týdny.

Nyní pak program závodu  doplnily právě  uvedené  octávie, přičemž zároveň se změnil i termín úvodního podniku kalendáře Česká pojišťovna Škoda Octavia Cupu: původní premiéra při Jarní ceně Brna na přelomu dubna a května se ruší a nové octavie se letos a vlastně vůbec poprvé objeví  o dva týdny později na severu  Čech. Konkrétně 14. až 15. května v Mostě.

Pojedou  se dvě jízdy nových octavií (a navíc také závod formule 3000), přičemž všechny se uskuteční v neděli před hlavní nabídkou víkendu, závody DTM.


 
 
Fotogalerie:   GIGA FOTOGALERIE OKRUHY v roce 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose