www.car.cz
 

quattro® na síti sítí
     7.4.2005 21:45 - tisková zpráva


quattro® na síti sítí
Stálý pohon všech kol quattro společnosti Audi je již 25 let pro celý automobilový svět synonymem excelentních jízdních vlastností, špičkové bezpečnosti a dokonalé ovladatelnosti vozu. Čtvrtstoletí existence systému quattro si Audi připomíná originálním způsobem: unikátní internetovou prezentací „quattro microsite“, která mapuje nejdůležitější momenty vývoje této jedinečné technologie.

Odkaz z titulní strany internetových stránek Audi (www.audi.cz) Vás zavede nejprve do roku 1977, kdy Ferdinand Piëch, tehdy šéf technického vývoje Audi, dal svým konstruktérům zelenou pro přípravu stálého pohonu všech kol.

Další zastávky, kterých bude postupně ještě přibývat, odhalí detaily testování systému quattro ve štýrském alpském středisku Turrach, připomenou nadšené přijetí prvního sériového Audi quattro na autosalonu v Ženevě v roce 1980 a přes řadu sportovních úspěchů v rallye i na okruzích návštěvníka stránek quattro microsite dovedou až do současnosti a dovolí mu nahlédnout za oponu budoucnosti.


„Internet je pro Audi jedním ze stěžejních komunikačních pojítek s nejširší veřejností, a proto předpokládáme, že stránky o historii i budoucnosti systému quattro pomohou tuto inovativní technologii ještě více zpopularizovat mezi motoristy. Již dnes ale prodáváme více než polovinu vozů ve verzi quattro,“ říká Petr Neústupný vedoucí Divize Audi společnosti IVG.

 „Vloni jsme v ČR prodali 1106 vozů s pohonem všech kol, což ze značky Audi dělá  absolutního leadera českého trhu této kategorie.“

Import Volkswagen Group s.r.o., Divize Audi/Public Relations,

www.audi.cz


 
 
Fotogalerie:   AUDI a pokus o vyjetí sjezdovky (2005)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose