www.car.cz
 

Pap Oil Cup 2005 startuje v Pacově
     7.4.2005 22:11 - Pavel Jelínek


Nejzářivější zahraniční hvězdou letošního mezinárodního mistrovství České republiky, které se pojede pod názvem Pap Oil Cup 2005, bude italský exmistr světa půllitrů Ital Bartolini. Toho ohlašoval Krajčovičův Delta tým už v loňské sezoně.

"Vyskytly se ale nějaké administrativní problémy ze strany italské federace, takže Bartolini jel u nás až závod družstev. Tentokrát je podle Krajčoviče už všechno v pořádku, Bartolini možná bude mít dokonce českou licenci,"věří promotér Jan Juřička z brněnské Agentury Forsage, která už potřetí seriál pořádá a letos v lednu se blýskla výtečným mezinárodním motokrosem v hale Rondo.

Pojede se ve třídách 125 ccm, Open a Veterán. Seriál je šestidílný a odstartuje už za pár dní v Pacově. Jeho třetím podnikem bude v neděli 29. května závod ve Vranově u Brna, kam se vrcholný domácí motokrosový podnik vrátil vloni po veledlouhé přestávce. "V loňském Pap Oil Cupu byl Vranov nejlépe obsazeným podnikem, například ve třídě Open startovala téměř kompletní rakouská špička,"připomíná Juřička, "Rakušany speciálně pozveme do Vranova i letos, nemají to k nám daleko."

Také letos uzavře motokrosovou sezonu Pap Oil Cup družstev, která se střetnou v Kaplici a tam snad nebudou chybět ani Američané. Jihomoravským fanouškům Agentura Forsage naservíruje ještě další lahůdky. V sobotu 25. června se stane areál brněnského výstaviště dějištěm mezinárodního mistrovství České republiky v supermotu a v sobotu 3. září ožije Vranov u Brna mezinárodním Thermoservis Crossem 2005 s mistrovskými závody sajdkárů a terénních čtyřkolek.

"Také letos jsme promotérem Novaservis Supercrossu, jehož výsledky vytvoří pořadí mezinárodního mistrovství republiky v superkrosu,"osvětluje Juřička, "jižní Morava momentálně odpovídající superkrosovou tratí nedisponuje, ale krásný areál v Litovli u Olomouce, kde se pojede o víkendu 16. - 17. července, je snadno dostupný."

- ak- forsage-

Pozvánka na podvečerní párty v Pacově
 
"GAMBRINUS CROSS PARTY"

 V parkovišti závodních strojů proběhne v sobotu 9. dubna 2005, v předvečer prvního závodu mezinárodního mistrovství ČR v motokrosu "PAP OIL CUP 2005", neformální posezení závodníků, hostů, pořadatelů a diváků.

Akce se zúčastní také Ivo Kaštan, účastník závodu Paříž - Dakar.
K poslechu či tanci hraje skupina RYBÍ VÝKŘIK 
To vše a mnoho jiného ve stanu  GAMBRINUS  od 19 do 23 hodin
Občerstvení zajištěno
VSTUP ZDARMA
    


 
 
Fotogalerie:   Nehoda motorkáře, 6.4. 2005. Pro výstrahu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose