www.car.cz
 

Barum ve třetím ročníku s oceněním Credit Suisse - Zaměstnavatel regionu
     14.4.2005 08:57 - tisková zpráva


Barum Continental spol. s r. o.

- ZAMĚSTNAVATEL REGIONU 2005 pro Zlínský kraj

 

Vítězem třetího ročníku ocenění Credit Suisse Zaměstnavatel regionu ve  Zlínském kraji, který byl 17. března 2005 slavnostně vyhlášen v Olomouci, se stala společnost Barum Continental.

 

V letošním již třetím ročníku ocenění Credit Suisse Zaměstnavatel regionu 2005 vybírala odborná porota složená ze zástupců odborné veřejnosti v Olomouckém, Jihomoravském, Zlínském a Moravskoslezském kraji nejlepší zaměstnavatele.

 

Ocenění Credit Suiss Zaměstnavatel roku 2005 je cenou za kvalitní personální politiku ve společnostech na území České republiky. Je uznáním nejenom pro společnosti, které jsou významnými zaměstnavateli v jednotlivých krajích, ale slouží také jako vodítko pro zaměstnance, kteří se rozhodují při výběru svého nového zaměstnavatele.

 

Nejen Barum Continental, ale i všechny oceněné společnosti tak získaly potvrzení o své významné úloze v zaměstnanosti regionu, v němž působí.

 

Credit Suisse Zaměstnavatel regionu 2005 – Zlínský kraj

 

1. místo

Barum Continental spol. s r.o.

2. místo

HP TRONIC Zlín, spol. s r.o.

3. místo

HAMÉ, a.s.

 

Cenu za Barum Continental převzal ředitel personální divize společnosti Mgr. Petr Pokorný.

 

Otrokovice, duben 2005

 

Barum Continental spol. s r. o.

Divize marketing


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose