www.car.cz
 

Tomáš Hobza a Petr Nováček (Felicia) se těší a zvou do Pelhřimova
     14.4.2005 20:51 - tisková zpráva


HT Motor Racing Team zve do Pelhřimova

Již tuto sobotu v osm hodin odstartuje z náměstí T. G. Masaryka v Pelhřimově druhý ročník Idea IQ Rallye Pelhřimov, který je součástí letošního seriálu mistrovství ČR sprintrally. Mezi posádkami, které budou startovat v nejslabší objemové třídě N 1 do 1400 ccm bude i třebíčská posádka Tomáš Hobza a Petr Nováček s vozem Škoda Felicia.

V úvodním podniku, domácí Rally Vysočina, kde se jelo na ledem a sněhem pokryté trati, jsme s Petrem dosáhli životního umístění, skončili jsme na 24. místě absolutního pořadí a ve třídě jsme byli klasifikováni na druhém místě“ zhodnotil na úvod Tomáš Hobza a dodal: „Do Pelhřimova se velice těšíme i přes to, že to bude velice těžké neboť v seznamu přihlášených je mimo nás ještě dalších dvanáct posádek. Zopakovat výsledek z Okříšek by bylo pěkné,  ale budeme spokojeni pokud  skončíme  v první polovině naší třídy a získáme nějaké další body“.

Posádka Tomáš Hobza a Petr Nováček by chtěla letos startovat v celém seriálu mistrovských sprintů. Tímto zveme všechny příznivce automobilových rally, ale se přijeli tuto sobotu podívat na pelhřimovský rallysprint, který jak počtem přihlášených tak i kvalitou startovního pole, bude zárukou výborného sportu. 

Jaromír Navrkal
Třebíč


 
 
Fotogalerie:   Valaška 2005 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose