www.car.cz
 

První kvalifikace byla pro Karla Abraháma dramatická až do samého závěru
     15.4.2005 23:06 - tisková zpráva


Portugalský začátek

Provrtávání kapotáží, to byl typický jev dnešního rána v parkovišti závodních strojů, těsně před tím, než se začalo trénovat na další závod seriálu MotoGP, který se odehraje tento víkend na okruhu u Estorilu.

Karlovi Abrahamovi se i tentokráte  podařilo zvládnout hned napoprvé kvalifikační limit, což je velmi povzbuzují nejen k další práci, ale i v závislosti na tom, že se téměř všichni na závodišti zaobírají myšlenkou případného špatného počasí.

Karel Abraham:
Ranní trénink jsem věnoval poznávání, takže jsem se snažil najezdit hodně koleček. V odpolední kvalifikaci jsem ze začátku zajížděl, navíc mi neseděla na cílové rovince převodovka. Šestý rychlostní stupeň byl vytočený na maximum.

K tomu ještě navíc máme k dispozici jenom pneumatiky s označením směsi D, přičemž převážná část startovního pole jela dneska s pneumatikami s označením C, které zaručovaly větší přilnavost.

Svůj nejlepší čas jsem zajel  v posledním kole, zda bude jeho hodnota dostatečná pro kvalifikování se do závodu se uvidí zítra. Určitě se ještě pár jezdců zlepší a tak bych i já svůj čas podstatně vylepšit.“

První kvalifikace:

1  Miak KALLIO                 KTM              1.45,957
2  Mattia  PASINI               APRILIA       1.46,369
3  Gabor TALMACSI         KTM              1.46,670
4  Lukáš PEŠEK                DERBI          1.46,892
5  Marco SIMONCELLI      APRILIA       1.46,899
….
36 Karel ABRAHAM         APRILIA        1,53,357

MPAFoto.com 


 
 
Fotogalerie:   Rallye Admont (Rak.) od Günthera Sterlika

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose