www.car.cz
 

Moto GP Estoril: Karel Abrahám se zrychlil o další 3 sekundy
     16.4.2005 21:03 - tisková zpráva


Dodržené slovo

Po včerejší kvalifikaci byl Karel Abraham jakž takž spokojený, ale stejně vyslovil přání, že by rád sundal ze svého času 3 vteřiny. Své slovo dodržel.

Pro dnešní neměřený trénink byly provedeny na Kájově Aprilii plánované změny. Karel Abraham tak v ranním volném tréninku vše podstatné odzkoušel. Podobný čas jako ráno zajel i v odpolední měřené kvalifikaci. Svůj osobák z první návštěvy portugalského Estorilu zlepšil o další 3 vteřiny a mohlo to být ještě i lepší, kdyby nepřišla ve velmi slibně rozjetém posledním kole kvalifikace havárie v předposlední zatáčce.

Karel Abraham:
Sobotní ranní volné ježdění jen potvrdilo, že změny na převodovce se ukázaly jako správné. Již v ranním tréninku jsem dokázal sundat tři vteřiny, tak jak jsem si včera předurčil. V začátku odpolední kvalifikace jsem stejně jako včera zajížděl nový píst. Svůj čas z rána jsem překonal ještě o desetinu, mohlo to být však ještě lepší neboť do posledního okruhu jsem najel v závěsu  za Italem Simoncellim, který mi ani moc neujížděl.

Mezitím, co on skončil v klasifikaci třetí, já svoji šanci, kdy jsem měl na všech třech mezičasech tzv. modré helmičky, pohřbil v předposlední zatáčce. Z výjezdu mi podklouzlo zadní kolo a já havaroval. “

Pořadí na start.roštu:

1  Mika KALLIO                 KTM              1.45,279
2  Thomas LUTHI             HONDA         1.45,393
3  Marco SIMONCELLI     APRILIA        1.45,622
4  Hector FAUBEL            APRILIA       1.46,059
5  Lukáš PEŠEK               DERBI           1.46,060
….
34 Karel ABRAHAM         APRILIA        1,50,349

MPAFoto.com 


 
 
Fotogalerie:   Rallye Pelhřimov 2005 od Pavla Kacerovského

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose