www.car.cz
 

Tomáš Mikšovský - napříč Evropou k dalšímu světovému závodu
     18.4.2005 00:19 - tisková zpráva


Před Tomášem Mikšovským je další závod světového šampionátu třídy Supersport, tentokrát se čtyřtaktní cirkus stěhuje poprvé do Evropy, jede se do Španělska!Tomáš Mikšovský se v úterý vydá ke svému třetímu závodu Mistrovství světa Supersport, který se tentokrát jede na okruhu Ricardo Torma v Cheste u Valencie.

V dosavadním šampionátu absolvoval Tommy dva závody, ve kterých získal celkem sedm bodů. Ve Valencii bude náš jediný zástupce v tomto světovém šampionátu chtít svou bodovou sbírku rozšířit, i když si uvědomuje, že to tentokrát bude velmi těžké. Tréninky na okruhu ve Valencii jsou na programu v pátek a v sobotu 22. - 23. dubna, závod má poté start v neděli 24. dubna ve 13:20 hodin a vysílat ho bude přímým přenosem TV Eurosport.

Tomáš Mikšovský:Tentokrát to bude nesmírně náročné, na startu bude bezmála třicítka jezdců. Chci se pokusit opět bodovat, získat alespoň jeden bod bude mým cílem a pokud se to podaří, budu nesmírně rád. Okruh dobře znám, v posledních letech jsem zde závodil, ale i dost často testoval. Bude záležet jak se mi podaří nastavit motocykl, ale věřím, že zkušenostmi mého týmu mi pomohou dobře připravit stroj na závod.

www.tomasmiksovsky.com


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose