www.car.cz
 

Sébastien Loeb: Na Sardinii budeme bojovat naplno
     24.4.2005 13:00 - tisková zpráva


Otázky …pro Sébastiena Loeba…

 

Co cítíte po vítězství na Novém Zélandu ?

« Určitě velké uspokojení, zvláště, když se nám ho moc nedostávalo v předchozích dvou letech ! Jsem spokojený za prvé proto, že je to jedna z těch rallye, kterou jsem si moc přál vyhrát a za druhé proto, že se nepodobá žádné jiné a také proto, že umění pilota a jeho styl jízdy tu hraje naprostý prim.

 

Vyhrát tuto rallye v podstatě jasně v pravidelném rytmu před Marcusem a Petterem, kteří neměli navíc žádné mechanické problémy, je pro mne něco, na co budu velmi rád a dlouho vzpomínat… »

 

Navíc to byla výtečná operace v rámci mistrovství…

« Jasně ! Bylo to naprosto nutné, abychom se zase dostali do hry. Ukázali jsme, po Švédsku a Mexiku, že nám jen chyběl konečný úspěch. Co je navíc celkem zábavné je, že po první čtvrtině MS jsem přesně na stejné pozici jako minulý rok. V roce 2004 jsem měl po Novozélandské rallye stejný počet bodů jako letos, a navíc získaný naprosto stejným způsobem : dvě vítězství, jedno čtvrté místo a jeden nedojetý podnik. A byl jsem stejně jako letos jediný bod za vedoucím mužem MS… »

 

 

Přijíždíte na Sardinii, kde jste skončili loni na druhém místě…

« Druhá pozice nám stačila minulý rok. Naštěstí, neboť tenkrát, zdá se, nebylo možno zajet lépe. Petter byl prostě « o tón » výš. Jaký bude profil tratě tento rok ? Po obecném zklamání jezdců v roce minulém, je letos většina zkoušek nových. Všichni věříme, že tato nová část nás překvapí jen samými pěknými cestami...

 

Ať už to bude jakkoliv, my budeme bojovat naplno. Xsara dokazuje, že se neustále zlepšuje a nové pneu od Michelinu jsou dalším cenným pomocníkem. Doufám, že soubor všech těchto aspektů nám umožní zapojit se do boje s nejlepšími…» 

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Rallye Pelhřimov 2005 od Jirky Dokulila

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose