www.car.cz
 

HARDWARE TEAM testoval obě alfy na Masarykově okruhu.
     25.4.2005 10:15 - tisková zpráva


Týden před Jarní cenou Brna, testoval RACING HARDWARE TEAM techniku na brněnském Masarykově okruhu. Celý team přivítalo slunečné avšak studené počasí. Podobně jako na předchozí testování v Mostu nasadil team oba závodní vozy Alfa Romeo 147 a to v rozšířené sestavě všech jezdců a mechaniků, včetně nového technického managera Ing. Jiřího Housera.

 

Jiřímu se výborně podařilo zvládnout veškeré organizační záležitosti. Jeho úkolem bude zařizování a příprava profesionálního zázemí a maximálního pohodlí pro celý závodní team, včetně technické podpory mechaniků a analýzy závodních dat.

 

Svoji předpremiéru Jiří komentoval takto: „Prostředí brněnského Masarykova okruhu na mne působí velice příjemným dojmem. Zdravé konkurenční prostředí má vliv nejen na mé rychlé začlenění do profesionálního závodního teamu, ale je mi i motivací pomoci RACING HARDWARE TEAMU k co nejlepším výsledkům v MM ČR - DIVIZI 4 do 2000ccm a nebudu skrývat, že pro tuto sezónu je naším hlavním cílem vítězství v této třídě. Jsem rád, že mohu převzít některé organizační a manažerské funkce po Robertovi Lucákovi, který měl vedle závodění na starosti provozní management teamu, a připravit mu tak půdu pro maximální koncentraci na vlastní závod a z toho plynoucí lepší výsledky. “

 

S novým vozem Alfa Romeo 147 European Challenge Cup se v Brně svezl více i Robert Lucák. Stejně tak, jako Zdeněk Duda v Mostu, si novinku Robert velice pochvaloval a sžití s tímto vozem se pro něho ukázalo být snadným úkolem. Mechanici provedli výbornou práci a podařilo se naladit vůz optimálně pro oba jezdce první posádky. Již nyní je zřejmé, že oproti minulým sezónám dosahují oba závodníci lepších časů a to jak v Mostu, tak v Brně a s novou technikou tak vzrostly i ambice teamu.

 

Posádka druhého vozu Alfa Romeo 147 E2000 ve složení Vladimír Franc a Pavel Hajný, posloužila v tomto testování jako všeobecná příprava na zvládnutí koordinace celému teamu při nasazení do závodu dvou vozů současně. Pavel si vyzkoušel brněnskou trať vůbec poprvé a dle jeho názoru je pro něho opravdu výzvou.

 

Veškeré testovací informace a vypovídající hodnoty nesl na svých bedrech Vladimír: „S prací mechaniků jsem spokojen a jsem rád, že se všem daří odvádět perfektní práci na mém voze stejně dobře jako na voze posádky číslo jedna. Věřím, že tento trend vydrží celou sezónu, a že s Pavlem odvedeme důstojnou práci a odměníme se tak teamu kvalitními výsledky.

 

Do prvních závodů MM ČR na Masarykově okruhu v Brně ve dnech 29. 4. – 1. 5. 2005, zbývá na poslední přípravy a naladění obou vozů několik dní. Celý team napjatě očekává první relevantní výsledky z Brna.       

 

24.4.2005

RACING HARDWARE TEAM

www.alfaromeoclub.cz

www.racinghardware.com       


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose