www.car.cz
 

Igor Kaláb pojede v německém týmu
     Pavel Jelínek


Brněnský motocyklový závodník Igor Kaláb ohlásil na  nadcházející sezónu oficiálně start v barvách německého týmu RZT Repsol Racing. Prioritou pro něj budou starty v seriálu  ME silničních motocyklů, kde mimochodem v  loňském ročníku skončil ve své třídě do 125 ccm na slušném osmém místě.

Navíc však  brněnské  dvojče vedle evropského šampionátu plánuje  i starty v mistrovství České republiky a ve volných termínech bude startovat v mezinárodním mistrovství Německa.  Bohužel právě jeden ze závodů, na který se Igor nejvíce  těšil, měl  německý  šampionát zavést  na brněnský Masarykův okruh, ale  závod   byl přeložen a v Brně  se   tedy prestižní seriál letos nepojede.


Stejně jako v loňské sezoně pojede Igor Kaláb na motocyklu Honda, ale s lepším  letošním modelem a kitovými díly. Má tedy i  větší  ambice.  Po prvních testech v minulých dnech na okruzích v Cartageně a Almerii na jihu Evropy je   Kaláb s výsledky prvních tréninků spokojen.

Do německého týmu odchází český jezdec po dvouletém účinkování ve známé stáji ÖMV Hanusch Čecho -němce J. Hanusche..

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose