www.car.cz
 

Trialová show v Děčíně bude letos poprvé s koncertem
     26.4.2005 23:00 - tisková zpráva


Trialová show bude poprvé s koncertem

Při první části českého šampionátu v Děčíně zahraje Děda Mládek Illegal Band

 

 

            Dvanáctý ročník mezinárodní Mototrial show ´05, která se koná v prostoru děčínského zimního stadionu v pátek večer jako první část Skanska trial mistrovství České republiky jednotlivců Indoor, se poprvé v historii uskuteční s koncertem hudební skupiny. Zahajovací díl halového šampionátu zpestří populární kapela Děda Mládek Illegal Band.

 

Organizátoři mistrovské soutěže měli rozjednáno vystoupení první české Superstar Anety Langerové, ale z jejího představení nakonec sešlo. „Byli jsme předběžně domluveni se zpěvačkou i její doprovodnou kapelou, ale bohužel došlo ke kolizi termínu Mototrial show ´05 s jejím koncertem v Ostravě,“ vysvětlil Pavel Sinko senior z pořádajícího Motorsportklubu Trial Sever a dodal, že místo Anety byla dojednána náhrada v podání skupiny Děda Mládek Illegal Band.

 „Myslím, že se nám podařilo zajistit hodnotnou náhradu, která mezinárodní trialovou soutěž také velice zpestří. Věřím, že hudební vystoupení přiláká řadu mladých lidí, kterým se budou líbit rovněž výkony trialistů,“ poznamenla Sinko.

 

Vystoupení skupiny Děda Mládek Illegal Band bude rozděleno do dvou částí. První je na programu v 17.30 hodin a další v 19.30 hodin. Mezi tím trialisté absolvují slavnostní zahájení halové show a semifinálovou část soutěže, jenž bude následovat po odpolední neveřejné kvalifikaci.

 

Po skončení vystoupení hudební skupiny jsou v první části šampionátu na pořadu finálové jízdy. Program show doplní vystoupení mosteckých mažoretek, exhibiční show mistra světa v trialu na horských kolech Martina Šimůnka a taneční skupiny Electric buggy, která je ozdobena tituly mistrů světa.

 

Pro trialisty začali dnes pořadatelé v areálu děčínského zimního stadionu stavět překážky na jednotlivých bodovacích sekcích, kterých bude celkem šest. Každá z nich bude mít jiný charakter. „Měly by být obtížnější než v loňském roce. Jedna bude opět ve formě divácky atraktivní paralelní jízdy. Nevylučuji, že opět postavíme také jeden úsek, při němž se jezdci dostanou do několikametrové výšky. V minulosti to mělo velký ohlas,“ uvedl Pavel Sinko junior, bývalý aktivní trialista, který organizuje přípravu mistrovské akce a bude v jejím průběhu ředitelem mistrovského podniku.

 

 „Tradičně měl tuto úlohu zastávat můj otec, který také začal šampionát připravovat, ale musel se v minulých dnech podrobit operaci a tak bude celému podniku jen dohlížet,“ vysvětlil Sinko junior.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Off Road Maraton Šternberk 2005 od Pavla Malého

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose