www.car.cz
 

Rally Vysočina jako české Monte Carlo?
     tisková zpráva


Vzhledem k aktuálnímu stavu počasí a předpovědím na blízké období lze očekávat, že se letošní Rally Vysočina bude možná nazývat českým Monte Carlem. V současné době pokrývá většinu tratí RZ ujetý sníh a led, nicméně soutěž se jede až 13. března a uvidíme jaké počasí bude v této době. Pořadatelé nicméně vydali rozhodnutí o povolení pneumatik s hroty, takže v případě souvislé vrstvy sněhu na trati můžeme čekat zajímavé výkony posádek.

A těch na trať nevyjede málo, startovní listině vévodí 8 vozů královské třídy WRC, a u devátého je účast prozatím nejistá. V čele startovního pole jsou jména V. Pecha, Š. Vojtěcha, T. Czerhalmiho, T. Engeho, T. Vojtěcha, K. Trněného, M. Prokopa, D. Landy, P. Poulíka a mnoha dalších. Otevřenou otázkou zůstává účast S. Chovance právě s devátým WRC. Startovní listina obsahuje 120 vozů, z toho 12 historiků. Velice atraktivní by byla účast dalšího českého jezdce s ještě více atraktivním vozem, který by zde slavil českou premiéru, ale v současné době ještě není potvrzena.Vysočina by tak byla poctěna českou premiérou dvou světových vozů. Nechme se tedy překvapit.

Kopecký  do Okříšek nejede - pojede v NěmeckuNa start se postaví také několik místních matadorů počínaje nejsilnější třídou, kterou obsazuje D. Komárek s Mitshubishi Lancer, dále pak manžely Šimečkovými s Nissanem Almera, M. Vrtalem s Fiatem Bravo a nejslabšími vozy Škoda Felicia za volanty s T. Hobzou nebo P. Přibylem.

Od čtvrtka 4. 3. budou k dispozici programy rally ve dvou verzích, klasický program a verze s CD-ROMem Rally Vysočina 2003, které obsahuje i výherní kupon s možností výhry zajímavých cen. Mezi ty patří trika, čepice, ceny od našich reklamních partnerů (Sunoco, Evra), modely Citroen Xsara WRC a v neposlední řadě i autorádio Pioneer. Programy budou k dispozici na obvyklých místech jako jsou čerpací stanice, vybrané prodejny novin a časopisů a informační centra v Třebíči.
V další informaci Vás seznámíme s trasou rally a nutnými uzavírkami silnic.


TC Rally Vysočina

A ještě připomínáme naše fotky  z letošního Monte Carla:


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose