www.car.cz
 

Zpěvák Josef Vojtek otestuje při Jarní ceně Brna závodní dráhu
     29.4.2005 19:37 - tisková zpráva


Jarní cena Brna 2005 – Vojtek testuje dráhu

Ve dnech 29.4 – 1. 5 2005 proběhne na brněnském Automotodromu  závod „JARNÍ CENA BRNA 2005“.  Součástí doprovodného programu na této akci bude nedělní návštěva Josefa Vojtka ze skupiny KABÁT, který osobně bude testovat okruh v jednom z předváděných vozů.

V programu je připraveno několik testovacích jízd v nových modelech ŠKODA OCTAVIA, kterých se zúčastní i sám Vojtek, coby řidič. Absolvuje také svezení s pilotem Bohemia Racing Teamu Jiřím Jupou v ostré pohárové octavii. Diváci budou mít možnost vidět v akci i nový model tohoto vozu, který je připraven pro letošní pokračování prestižního Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cupu.

Ten mimochodem začíná 15. května v  Mostě, ale hned první červnový víkend jej uvidí i diváci na Automotodromu v Brně, kde se octavie představí ve společnosti atraktivního českého podniku DTM. V plánu nedělních předváděcích jízd s Pepou Vojtkem je také kaskadérský kousek se závodním vozem,  který bude pilotovat dvojnásobný držitel titulu absolutního vítěze poháru octavií, mladý slovenský jezdec Štefan Rosina.

Adrenalinovou show, při níž bude divákům stydnout krev v žilách, bude natáčet do hlavního zpravodajství i televize Nova.

Josef Vojtek ovšem nenavštíví v letošním roce AMD Brno naposled. Další významnou akcí budou oficiální oslavy 75. výročí Masarykova okruhu spojené s jedinečnou kulturní akcí PINK PANTHER FEST 2005, kde vystoupí skupiny Kabát, Support Lesbiens, Nevím, Škwor, Krucipϋsk a Doga. Dále proběhne křest DVD a knihy k výročí Masarykova okruhu. Tyto oslavy a akce jsou připraveny na 21. května 2005 a jsou propojeny s mezinárodní přehlídkou ohňostrojů Ignis Brunensis – zahajovací ohňostroj má název Prelude – Zrození okruhu a bude odpálen ve 22:30.

 Tato spolupráce vznikla díky partnerství Automotodromu Brno, Entity production a reklamni společnosti SNIP&CO. Akce vyvrcholí slavnostním ohňostrojem s názvem Prelude – Zrození okruhu, který odpálí ve 22:30,  sám Josef Vojtek v začátku svého vystoupení se skupinou Kabát.

Celá akce proběhne za účasti medii a předváděcí jízdy s Pepou Vojtkem budou probíhat v neděli 1. května v polední pauze Jarní ceny Brna, tedy mezi 13:00 -14:00. Krátká tisková konference proběhne v tiskovém centru AMD krátce před tím.


 
 
Fotogalerie:   Milan Svoboda na Rechbergu 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose