www.car.cz
 

Motokárový KVS racing pojede o víkendu v Itálii i v Česku
     30.4.2005 07:11 - tisková zpráva


Náročný víkend (30.4.-1.5.2005) čeká český kartingový tým KVS racing. Většina jezdců cestuje do italského Sarna, ale i v Sosnové bude mít KVS racing své zastoupení.

Druhým závodem v Sarnu pokračuje otevřené mistrovství Itálie. Ve třídě ICAJ v barvách KVS racing nastoupí Zdeněk Gróman, Tomáš Pivoda a Michal Procházka. Ve třídě ICA lotyšský reprezentant Kristaps Méters a ve třídě ICC Adam Janouš.

 

V úvodním podniku prestižního seriálu na sklonku března v Lonatu si skvěle vedl především Zdeněk Gróman, který své Maranello dokázal dovézt na šestém místě ve finálové jízdě a dosáhl tak nečekaného úspěchu.

 

První závod má před sebou i Mistrovství ČR v kartingu. Seriál bude zahájen v Sosnové a ve třídě NJ100 bude KVS racing reprezentovat Marcel Minařík a Martin Bobek. Ve třídě NA pojede s Maranellem v současnosti nejrychlejší slečna české kartingové scény Tereza Grómanová.

 

2005 Open Masters – Sarno

ICAJ

Zdeněk Gróman (v úvodním podniku šestý). Zdeněk se určitě bude snažit o potvrzení svých kvalit. V průběžném hodnocení seriálu mu patří šesté místo a bylo by skvělé si tuto vynikající příčku udržet i po druhém podniku.

 

Tomáš Pivoda (šestý v opravné jízdě). Tomáš Pivoda dokázal ve volných trénincích jezdit velmi konkurenceschopné časy, ale bohužel v závodě mu opět chyběla potřebná dávka štěstí. Tomáš se bude snažit letošní smůlu prolomit právě v Sarnu.

 

Michal Procházka (odstoupil v opravné jízdě ze 4.místa). Michal Procházka je v této třídě na mezinárodní scéně nováčkem. Stále sbírá zkušenosti, ale i v Itálii již naznačil, že v dalších závodech by mohl dosáhnout zajímavých výsledků.

 

ICA

Kristaps Méters (v Lonatu nestartoval). Studijní povinnosti zabránily Kristapsovi odcestovat k prvnímu letošnímu závodu Open Masters 2005. Kristaps by měl v Sarnu potvrdit své jezdecké kvality a využít svých zkušeností z mezinárodních startů.

 

ICC

Adam Janouš (v Lonatu nestartoval). Adam Janouš v italském Sarnu bude poprvé startovat s podvozkem Maranello a motorem Maxter připraveným v dílnách KVS racing. Adam může startovat pouze díky šéfovi továrního týmu Maranello, který pro Adama získal u pořadatelů takzvanou „divokou kartu“.

 

Mistrovství ČR – Sosnová

NJ100

Martin Bobek. Martin v Sosnové zažije premiérový start v mistrovském závodě ve třídě NJ100. Jeho úkolem bude sbírat zkušenosti a úplně „nepropadnout“ v premiérovém startu. Složitý bude pro Martina i fakt, že nebude mít k dispozici techniky týmu KVS racing.

 

Marcel Minařík. Marcel po dlouhé pauze opět odstartuje do mistrovského závodu. V kontrolním závodu před startem sezóny Marcel dokázal, že ze svého jezdeckého umění nic nezapomněl a nechal vzpomenout na sezónu 2003, kdy se stal mistrem ČR ve třídě Kadet. Marcel by mohl být černým koněm úvodního závodu v Sosnové třídy NJ100.

NA

Tereza Grómanová. Tereza v italském Sarnu v „Poháru konstruktérů“ dokázala vybojovat skvělé sedmé místo a rozhodně bude v Sosnové patřit mezi největší favority. Poprvé se českým divákům představí s podvozkem Maranello.


 
 
Fotogalerie:   Testy alf týmu Hardware v Brně

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose