www.car.cz
 

Octavia se oficiálně představuje - v Ženevě
     tisková zpráva


Mezinárodní ženevský autosalon je akce, každoročně netrpělivě očekávaná odbornou i laickou veřejností z celého světa. Velcí výrobci zde pravidelně představují světu podstatné novinky. Výjimkou letos není ani Škoda Auto.

V naší expozici si budou všichni návštěvníci moci poprvé zblízka prohlédnout novou Škodu Octavia a budou mít i možnost získat podrobné informace o novém voze a moderních technologiích, kterými disponuje.



Vedle nové Octavie budou samozřejmě prezentovány i ostatní produkty z výrobního programu Škoda Auto. V segmentu malých vozů to bude model Fabia ve všech variantách karosérií, v čele se sportovní verzí RS. Chybět nebude ani prestižní limuzína Superb. I ta do nového roku vstupuje s novými prvky, zvyšujícími komfort a variabilitu vozu.

Ne každý se ale do Ženevy letos dostane. Přesto může náš stánek navštívit! Po celou dobu výstavy zde budou nainstalovány tři internetové kamery, které budou denně od 8:00 do 20:00 přenášet veškeré dění v expozici Škoda Auto.

Brány letošního, již 74. ročníku, se otevřou již tento čtvrtek 4. března a celá motoristická slavnost potrvá až do 17. března.





 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose