www.car.cz
 

Radek Rous v Číně: Pád a konec nadějí čtyři kola před koncem....
     1.5.2005 19:02 - tisková zpráva


Pádem skončil pro kralického motocyklového závodníka Radomila Rouse třetí podnik seriálu mistrovství světa silničních motocyklů v Šangaji. Jezdec týmu Würth Honda BQR zajel v kubatuře do 250 ccm nejlépe první kvalifikaci, ve které skončil sedmnáctý, ve druhé jízdě ani v samotném závodě se mu už tolik nedařilo.

 

Po startu se z dvacátého místa propadl o dvě příčky níž, poté se dotáhl na čtyřčlennou skupinku jezdců, ve které jeli Smrž, Heidolf, Baldolini a Watz. V té vydržel téměř do konce závodu. „Moje Honda jela tentokrát perfektně, ale nezvládl jsem to jezdecky a když jsem se snažil držet krok se soupeři ve skupince, upadl jsem přes přední kolo,“ popsal pád čtyři kola před cílem jezdec, který v Česku patří znojemskému Racing teamu.

 

Na závod v Číně tak nebude Radek Rous vzpomínat v dobrém. „Rád bych na to co nejrychleji zapomněl a budu se soustředit na další závod.“ Ten se jede 15. května ve francouzském Le Mans.

 

Konečné pořadí GP v Číně: 1. Casey Stoner (Aprilia), 2. Andrea Dovizioso (Honda), 3. Hiroshi Aoyama (Honda), 4. Alex De Angelis (Aprilia), 5. Sebastian Porto (Aprilia).


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose