www.car.cz
 

Zpěvák Vojtek vyzkoušel novou závodní octávii a pozval na oslavy 75 let okruhu
     2.5.2005 12:59 - tisková zpráva


Jarní cena Brna 2005 – Vojtek testoval dráhu

 

V neděli se na brněnském Automotodromu testovala nová závodní Škoda Octavia. Součástí doprovodného programu na této akci byla nedělní návštěva Josefa Vojtka ze skupiny KABÁT, který osobně testoval okruh v jednom z předváděných vozů.

 

Vojtek v roli řidiče podstoupil 3 kola ve starším modelu Octavia RS (sám měl značné obavy z možné destrukce vozu) a dále také svezení s pilotem Bohemia Racing Teamu Jiřím Jupou v ostré pohárové octavii (zde naštěstí nedošlo k obávané nevolnosti a jejím následkům, které by podle Vojtka vedly k tomu, že by závodní auto mechanici nejspíš nestihli vyčistit do závodu na okruhu v Mostě, který se pojede za 14 dnů).

 

V plánu nedělních předváděcích jízd s Pepou Vojtkem byl také kaskadérský kousek se závodním vozem,  který měl pilotovat dvojnásobný držitel titulu absolutního vítěze poháru octavií, mladý slovenský jezdec Štefan Rosina. Adrenalinová show se nakonec nekonala L a to pouze proto, že Rosina by takovým kouskem porušil pravidla závodu nepovoleným testováním a Vojtek zase nemohl zůstat v Brně do konce závodu, protože mu na dráze usínal jeho pes (Doga) který musel vážit alespoň 40kg a těžko s ním potom něco dělat.

 

Další významnou akcí, kdy bude Josef Vojtek v Brně na AMD budou oficiální oslavy 75. výročí Masarykova okruhu spojené s jedinečnou kulturní akcí PINK PANTHER FEST 2005, kde vystoupí skupiny Kabát, Support Lesbiens, Nevím, Škwor, Krucipϋsk a Doga. Dále proběhne křest DVD a knihy k výročí Masarykova okruhu.

 

Tyto oslavy a akce jsou připraveny na 21. května 2005 a jsou propojeny s mezinárodní přehlídkou ohňostrojů Ignis Brunensis – zahajovací ohňostroj má název Prelude – Zrození okruhu a bude odpálen ve 22:30. Tato spolupráce vznikla díky partnerství Automotodromu Brno, Entity Production a reklamni společnosti SNIP&CO.

 

Akce vyvrcholí slavnostním ohňostrojem s názvem Prelude – Zrození okruhu, který odpálí ve 22:30 sám Josef Vojtek v začátku svého vystoupení se skupinou Kabát.

 

Díky za přízeň, rádi vás uvidíme i na koncertě, Robert Hégr

 

 

Automotodrom Brno, a.s.

Entity Production, s.r.o.


 
 
Fotogalerie:   Nová zatáčka v Mostě ( duben 2005)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose