www.car.cz
 

Věhlasné Mini Coopery míří na Prahu
     Pavel Jelínek


Věhlasné vozy Mini Cooper oblehnou v polovině tohoto týdne hlavní město Prahu. Bude to i diky našemu týmu. V rámci výročí úspěchů Minicooperů na RMC ( Rallye Monte Carlo) se totiž v Praze uskuteční slavnostní setkání jak těchto autíček, tak i některých hvězd, které je k vítězstvím svého času vodili. Největší hvězdou bude Paddy Hopkirk.


Akce bude probíhat kolem 19 hod. ve středu 3. března 2004 před Autoklubem v Opletalově ulici v Praze. Bude tam mnoho "knedlíků" od nás i z Rakouska a chybět by neměla Britská TV, která má akci natáčet. Slavnostní přejezd Minocoopera s posádkou Hopkirk - Honzík od Autoklubu do restaurace Bredovský dvůr je plánován na 19.3O hodin. Na přípravách akce se totiž podílí i tým Commerz Racing, který tak navázal na závěr loňské sezóny, kdy na Pražský sprint pozval legendárního Timo Salonena, který pak startoval v barvách pražského týmu.


Ve čvrtek 4.března po 9 hodině raní bude následovat tisková konference v prostorách Autoklubu. "Tento bonbónek pomáhá organizovat pro naše fandy motoristického sportu společně s Autoklubem i  tým Commerz racing. Těšíme se na všechny příchozí!" doplňuje Jarda Honzík, který se zároveň chystá i na sobotní testy před sprintem v Okříškách.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose