www.car.cz
 

DTM : Od lovce ke štvanci: mistrovská značka Audi přidává plyn
     5.5.2005 08:01 - tisková zpráva


Titulem jezdce pro Mattiase Ekströma, výhrou na mistrovství i oceněním týmu (Audi Sport Team Abt) si značka Audi zajistila již v prvním roce nástupu všechny trofeje – a po úspěšných letech 1990, 1991 a 2002 i čtvrtý titul pro jezdce. Závodníci z Ingolstadtu jsou dobře připraveni i na tuto sezónu a svůj tým doplnili dvěma vozy celkem na osm.

 

Kromě Ekströma, který byl v Hockenheimu na pátém místě a v roce 2005 bude chtít svůj titul jistě obhájit, přijíždějí i další známé veličiny, jako je Tom Kristensen a Martin Tomczyk. Christian Abt, který skončil v Hockenheimu jako čtvrtý a stupně vítězů mu unikly jen těsně, přijíždí s Audi A4 z minulého roku.

 

Kromě toho se na startu představí čtyři novinky firmy Audi: Rinaldo Capello, který měl pozoruhodný nástup již v roce 2004 na závodech DTM v Šanghaji, Pierre Kaffer, Allan McNish a Frank Stippler.

 

viz www.bpa.cz

     www.dtm.de


 
 
Fotogalerie:   Rallye Matador Púchov 2005 od Ivo Nesrovnala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose