www.car.cz
 

Slalomáři se sjedou v sobotu do Slušovic!
     5.5.2005 18:34 - tisková zpráva


Autoklub Rallye Zlín v AČR pořádá v sobotu 7. května v prostoru dostihové dráhy ve Slušovicích XV. Automobilový slalom Zlín. Na startu se objeví přední automobiloví slalomáři ze tři evropských států, neboť závod je součástí šampionátů FIA Zóna střední Evropy, Česko – slovenská Trofej, mistrovství České republiky a Česká trofej junior.Vedle nejlepších českých slalomářů se na startu představí kvalitní jezdci z Rakouska a startovní pole doplní rovněž slovenští jezdci.

 

Na jezdce čeká náročná trať na asfaltové silnici u dostihové dráhy ve Slušovicích v délce 1 800 metrů, která se na rozdíl od předešlých let pojede v opačném směru. Jezdci absolvují tři jízdy, přičemž do celkového pořadí se počítá součet dvou nejlepších měřených jízd. Přihlásit se mohou ještě v den konání závodu i jezdci, kteří nevlastní závodní licenci (do osmi hodin), stačí k tomu způsobilý vůz, řidičský průkaz a bezpečnostní přilbu. Vozidla budou rozdělena podle objemu třídy do 1400 ccm a nad 1400 ccm.

 

V sobotním ránu proběhnou od 7 hodin v párty stanu přejímky, o hodinu později začínají seznamovací jízdy. Start slalomu je naplánován na 11.30 hodin. Vyhlášení výsledků a ocenění nejlepších jezdců se uskuteční krátce před osmnáctou hodinou.  Do automobilového slalomu bude přijato maximálně 120 jezdců. Ředitelem slalomu je Miloslav Regner, ve funkci hlavního sportovního komisaře bude působit Luděk Kopecký, hlavním technickým komisařem je Aleš Radoměřský a hlavním časoměřičem Jana Maděrová.

 

Příznivci motoristického sportu a automobilového slalomu by neměli během sobotního dne ve Slušovicích na Zlínsku chybět!

 

 

 

 

Ve Zlíně 5. května 2005                                                                       Roman ORDELT

                                                                                                       tiskový mluvčí AS

Zlín

 

 Bližší informace získáte na adrese pořadatele:

Autoklub Rallye Zlín v AČR, Hornomlýnská 3715, 760 01 Zlín, tel.: 577 210 677, mobil: 602 547 997 nebo na internetové adrese: www.AutoSlalom.cz


 
 
Fotogalerie:   Rally Tatry od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose