www.car.cz
 

Francouzský seriál Citroën C2 Challenge v rallye. Alsaský start
     10.5.2005 23:08 - tisková zpráva


 
 
 
 
 
Paříž, 9.května 2005 - 21. ročník Rallye Alsace Vosgue, který se jede od 12. do 15. května, zahajuje pro Challenge C2 druhý oficiální rok. Stejně jako v předchozích ročnících je počet startujících v této „promo třídě“ ustálený kolem 45 závodníků.  Pohled do letošní startovní listiny napovídá, že se představí nejen „staří známí“, ale i někteří nováčkové, včetně ženských posádek či dvou cizinců z Finska a Slovinska.

Mezi osvědčenými piloty této pohárové soutěže budou především Guillaume Caniverq, loňský vítěz, dále například Jean Renaud Marchal, Eric Boreau či Pascal Mackerer. Ti všichni v loňském ročníku C2 Challenge dlouho a vyrovnaně sahali po celkové vítězství.

Ve třídě C2 Super 1600 se mají diváci i soupeři nač těšit. Vždyť na startovní rampě budou mj. i Dani Sardo, vítěz ze Sardinie, a Kris Meeke, premiant Rallye Monte Carlo (spolujezdec Freedy Loix).

Citroën je součástí francouzské skupiny PSA Peugeot Citroën.

 

Ing. Martina Bedrnová


 
 
Fotogalerie:   Rallye Střela 2005 od Pavla Kacerovského

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose