www.car.cz
 

Novinka : Scania Optimum - krátkodobý pronájem
     11.5.2005 11:57 - tisková zpráva


Nová služba pro zákazníky

Praha, 11. května 2005Společnost Scania CZ poskytuje svým zákazníkům v rámci programu Scania Optimum novou službu: krátkodobý pronájem nákladních vozidel. Umožňuje tak dopravcům okamžitě si pronajmout vozidla na dobu od tří měsíců až do jednoho roku za výhodných podmínek.

 

Komu je krátkodobý pronájem Scania Optimum určen

Nabídka krátkodobého pronájmu - Scania Optimum je řešením pro všechny dopravce, kteří například provozují sezónní přepravu a musí tak pružně rozšířit velikost vozového parku, nebo mají nasmlouvanou přepravu na období kratší jednoho roku, či v případě ztráty a totálního poškození vozidla potřebují zajistit plynulé pokračování svých závazků vůči zákazníkům. V neposlední řadě je tato služba určena i dopravním firmám, které se nechtějí dlouhodobě vázat leasingovou smlouvou.

 

Vozidla k pronájmu a jejich vybavenost

Společnost Scania disponuje flotilou těžkých nákladní vozidel Scania řady R, která se vyznačují nižší hmotností a spotřebou paliva, vyšší bezpečností pro řidiče i ostatní účastníky provozu          a řadou dalších inovací, které výrazně zvyšují efektivitu přepravy. K pronájmu jsou nabízeny tahače Scania R420 LA4x2 MNA s 12litrovým motorem o výkonu 420 HP, Euro 3 a kabinou  CR 19 Highline, která je vybavena dvěma spacími lůžky, klimatizací, nezávislým topením, centrálním zamykáním, imobilizérem, a rádiem s CD přehrávačem.

Ke standardní výbavě patří rovněž retardér Scania, kotoučové brzdy, ABS/TC/EBS a ukazatel zatížení zadní nápravy. Na přání je možné vozidla vybavit i systémem automatického řazení Opticruise. V případě zájmu Scania zprostředkuje i pronájem různých typů návěsů.

 

Podmínky pronájmu

Vozidla lze pronajmout na dobu od tří do dvanácti měsíců, a to prostřednictvím sítě dealerů Scania v celé České republice. Měsíční sazby nájmu se liší podle vybavení vozidla, měsíčních kilometrových proběhů a délce pronájmu. V částce za pronájem je již zahrnuta údržba a opravy vozu v autorizovaných servisech Scania, péče o pneumatiky, povinné ručení i havarijní pojištění, silniční daň, dálniční známka pro Českou republiku, STK, emise a financování vozidla.

Na dopravci jsou pak jen náklady na palivo a plat řidiče. Po uplynutí jednoho roku, může zákazník pronajatý vůz odkoupit nebo ve spolupráci se Scania Finance Czech Republic uzavřít na vozidlo leasingovou smlouvu za výhodných finančních podmínek.

 

 

Popis obrázku:

Pronájem vozidla v základní výbavě, tj. s jednou 700-litrovou nádrží a bez automatického řazení Opticruise, vyjde při projezdu 10 000 km měsíčně a délce nájmu dvanáct měsíců na částku 72 000,- Kč. To znamená, že náklady na jeden kilometr činí 7,20 Kč. Při projezdu 20 000 km         a stejné délce nájmu pak představují náklady na 1 km pouze 4,60 Kč.

 

  

Scania Czech Republic s.r.o.                                     Mmd Public Relations Czech Republic

Martina Jirásková                                                     Radka Strachotová

 

 

www.scania.cz

 


 
 
Fotogalerie:   DTM na Lausitzringu 2005 od Martina Lepiče, v boxech

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose