www.car.cz
 

Televizní MotorTip 20 – placky z Jarní ceny i dva vrchy
     11.5.2005 12:47 - Pavel Jelínek


Televizní MotorTip 20 – placky z Jarní ceny i dva vrchy

 

Televizní magazín MotorTip je jeden z mála motoristických magazínů na českých televizích, zabývajících se především tuzemským motoristickým sportem. Celostátní premiéra bude  ve čtvrtek 19. května 2005, diváci na Brněnsku a jihu Moravy (ale také na internetu) mohou pořad vidět  o týden  dříve. 

 

V  pořadu mohou diváci  vidět především Jarní cenu Brna 2005 na Masarykově okruhu, tentokrát závod sportovních prototypů Sports Car Challenge 2005. (závody D4 atd byly součástí předchozího pořadu) Za zmínku jistě stojí, že s plackou PRC se silným motorem  Ford z F1 se zde  daří  mosteckému   Michalovi Dolákovi, který vyhrál oba závody ve své  třídě a celkově  dojel dvakrát třetí. Přestože mu  při závodě placka  i hořela, jak ostatně  sám vylíčí v rozhovoru.

 

Placky doplní také dva příspěvky o závodech do vrchu. O Slováckém kopci  v Násedlovicích na Kyjovsku a Zámeckém vrchu v Náměšti nad Oslavou. V závěru pořad přinese další podrobnosti  k rychle se blížícím oslavám 75 výročí Masarykově okruhu v Brně a tečkou za dvacátým letošním vydáním je soutěž o vstupenky na  červnový závod DTM v Brně.

 

Příští Motortip 21 přinese reportáž z úvodu  sezóny na mosteckém okruhu na severu Čech, kde opět nebudou chybět ani třeba sportovní prototypy a Sports Car Challenge. A nejen to.

 

 

MotorTiP je zaměřený na novinky a aktuality v automobilové branži, informace z vybraných světových autosalonů i na občasné testy nových vozů, různé zajímavosti a pravidelně se věnuje především různým disciplínám motoristického sportu. Zejména MČR v rallye a sprintrallye, závodům automobilů i motocyklů na okruzích, do vrchu, trucktrialu, off road, motokrosu, superkrosu, autokrosu, supermotu , čtyřkolek , minibiků a podobně.

 

 

Novinkou je možnost  stažení pořadu na internetové stránce www.tvb1.cz.

Pokud budete mít se stažením problém, můžete se aktuální pořad ( tedy vždy poslední) pokusit zhlédnout  také na závěr živého vysílání metropolitní televize Brněnská jednička

( TVb1) zde: http://www.tvb1.cz/live.php 

 

 

Podrobnosti o vysílacích časech a místech (lokalitách) též na:

www.forcable.cz,

www.satplus.cz ,

www.motortip.cz

www.selfnet.cz,

www.selfservis.cz,

www.tvlyra.cz,

www.TVB1.cz

 

Pavel Jelínek

Tisková informace

V Brně 11. května 2005

p.jelinek@chello.cz

732 223456


 
 
Fotogalerie:   Sportscarchallenge od Vládi Rožánka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose