www.car.cz
 

Fiala dává přednost studiu a Tišnov nepojede
     13.5.2005 18:44 - tisková zpráva


 

Tisková informace Max Racing

 

Po dvou startech MČR v rallysprintech si vybírá Michal Fiala oddechový čas. Přestože je závodění jeho velkým koníčkem, kterému věnuje většinu svého času, najdou se i v životě závodníka věci, které mají přednost. Mezi ně patří vzdělání a studium.

 

Stejně jako v Púchově, neuvidíme ani v Tišnově bílou Škodu Octavia WRC plzeňského týmu Max Racing. V termínu konání Matador rallye se s vozem, který v rámci MMČR skvěle vodí miláček diváků Emil Triner, zúčastnil Riccardo Errani na Sardinii soutěže MS. Rallye na Sardinii byla obrovsky náročná a nás těší, že octavia absolvovala celou soutěž bez vážnějších problémů a po repasi je připravena k dalšímu startu. Také nás samozřejmě mrzí, že Emil nemohl jet v Púchově, současně je potřeba vzít v úvahu, že technika WRC je velice finančně náročná a musí si na sebe vydělat.

 

Z tohoto důvodu měl pochopitelně start na mistrovství světa přednost. V Českém Krumlově Emil s Milošem určitě chybět nebudou a oba se na tuto soutěž těší, protože patří k jejich oblíbeným,“ vysvětluje šéf týmu Max Racing Jaroslav Mařík.

 

Neúčast Michala Fialy v Tišnově má zcela jiné důvody. Končím studium na Západočeské technické univerzitě v Plzni, kde mě čekají státní závěrečné zkoušky a příprava na ně mi zabírá v současné době veškerý volný čas. Do zkoušek budu muset vynechat ještě Kopnou, ale doma na Rallyšou v Blovicích bychom již měli jet,“ doplnil pilný student oboru materiálového inženýrství Michal Fiala.

 

 

Milan Hauer

Motorsport-review


 
 
Fotogalerie:   Rallye Střela 2005 foto R.Rochelt

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose