www.car.cz
 

DTM v Brně. Vstupenky platí nejen na DTM, ale i na Autosalon Brno !!
     16.5.2005 00:29 - tisková zpráva


Škoda Octavia Cup, formule 3000 a dorostové seriály: AKCE ZARUČENA!

 

Po startech DTM se o závodních víkendech postarají o nejlepší zábavu  také seriály v rámcovém programu. Fanoušci z České republiky se budou těšit zejména na národní Škoda Octavia Cup. Startovací listina pro závod formule 3000 sice ještě není pevně stanovená; plánuje se ale nasazení domácích pilotů.

 

Bojovný motorový sport nabízejí také mladí, částečně teprve 15letí závodní jezdci v dorostových seriálech ADAC: mistrovství formule BMW ADAC jako líheň talentů pro formulový dorost a ADAC Volkswagen Polo Cup jako uznávaná škola pro talenty cestovních vozů.

 

Objednejte si vstupenky již nyní!

Pouhých 300,- Kč stojí víkendová vstupenka na přírodní tribunu, děti ve věku od sedmi do 14 let zaplatí dokonce pouhých 150,- Kč (Junior vstupenka). Pro děti do šesti let je vstup volný. Za 300,- Kč se navíc dostanete do Paddocku přímo jezdců. Ještě do 25. května trvá předprodej na závod DTM v Brně. Vstupenky lze obdržet přímo na Automotodromu Brno na tel. čísle 546 123 326 nebo na adrese www.automotodrombrno.cz.

 

Pro všechny návštěvníky je připraven bohatý doprovodný program, i pro děti! Navíc v neděli 5.6. je připravena velká autogramiáda herců seriálu Rodinná Pouta včetně křtu knihy! Tak nezapomeňte přijet! Vstupenka na závod DTM totiž platí i jako jednorázový VOLNÝ vstup na veletrh Autosalon Brno 2005!

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   DTM na Lausitzringu 2005 od Martina Lepiče, v boxech

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose