www.car.cz
 

AAA AUTO největším bazarem už i na Slovensku
     16.5.2005 23:25 - tisková zpráva


Bratislavské autocentrum AAA AUTO se stalo největším prodejcem ojetých vozidel na Slovensku. Na špičku v počtu prodaných aut se tak dostalo po čtyřech měsících od vstupu na slovenský trh. Pouze v dubnu prodalo bratislavské autocentrum celkem 720 ojetin. Denní průměr tak představuje 24 prodaných automobilů.

 

Rekordní výsledek za jediný den zatím činní 41 prodaných vozů. Nejprodávanějšími značkami jsou všechny škodovky. Následují značky Daewoo, Renault, Opel, Fiat a Peugeot. Průměrné stáří prodávaných automobilů v bratislavském autocentru je 6 let a průměrná cena 220 000 Sk.

 

„Raketový start AAA AUTO na Slovensku zaskočil všechny ostatní prodejce, kteří zdejší trh považovali většinou za přesycený a vysoce konkurenční. Opak byl pravdou. Zdravá konkurence Slovákům přinesla prokazatelné snížení cen a zkvalitnění služeb,“ uvedl předseda představenstva AAA AUTO Anthony James Denny a dodal: „Prodejní výsledky dvojnásobně předčily naše očekávání. Abychom uspokojili poptávku, přijímáme 50-80 dalších zaměstnanců.“ Mezi nejvíce ceněné služby patří dostupný leasing, profesionální přístup, mobilní výjezdy pro klienta, vyřešení administrativních náležitostí, bezplatná infolinka a víkendový prodej.

 

Zájem slovenských motoristů o kvalitní ojetiny s legálním původem navíc stále roste. Slovenský trh nyní omlazují zánovní vozy, které AAA AUTO importuje přímo ze zemí západní Evropy. O tyto automobily je enormní zájem a většinou se prodají do čtyř dnů od vystavení k prodeji.

V Autocentru AAA AUTO v Bratislavě pracuje v současné době celkem 115 zaměstnanců. Kapacita autocentra se zvětší ze 400 na 600 vozů a do konce roku budou otevřena další prodejní autocentra v Košicích a Žilině.

 

 

 

 


Magdaléna Drsová

Tisková mluvčí
AAA AUTO a. s.


 

 

Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (45335 prodaných vozů za rok 2004, obrat 7,5 miliardy, 1730 zaměstnanců) a podle žebříčku Czech Top 100 je 68. nejvýznamnější firmou v ČR.


 
 
Fotogalerie:   MČR v Sidecarkrossu v ŘedhošťI - foto R.Rochelt

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose