www.car.cz
 

Adam Lacko testoval společně s piloty Buggyry svůj závodní vůz
     18.5.2005 00:14 - tisková zpráva


Trojice pilotů, který bude hájit v Misanu barvy týmu Buggyra Internartional Racing Systém Gerd Koerber, Adam Lacko a David Vršecký se sešla dnes na okruhu v Mostě. V průběhu dvou testovacích bloků (8.00 – 9.00 hod a 13.00 – 14.00 hod) pak všichni pracovali na posledních úpravách před odjezdem do Misana, který je plánován na středu ráno.

Adam Lacko, který letos pojede na Buggyře tři závody (kromě Misana také Nurburgring a Most), přitom dostal svůj závodní speciál do rukou vůbec poprvé, ve čtvrtek totiž testoval s vozem Davida Vršeckého.

 „Chybička se vloudila, nejdříve jsem měl problémy se servem, pak se nějak nedařilo nastavení a auto bylo nervózní na brzdách,“ řekl Adam po testování. „Ovšem věřím, že poté, co Buggyra dostane nové tlumiče a proběhne její vyvážení mě v Misanu nečekají žádné větší problémy technického charakteru.“ Těm se dnes nevyhnul ani Gerd Koerber. Trojnásobný mistr Evropy bojoval v úvodu tréninku s řízením.

„Od toho je ale testování. Všechno jsme si s mechaniky a inženýry vyjasnili. Nemám důvod pochybovat o tom, že Buggyra nebude do Misana v pořádku.“ David Vršecký naopak zářil spokojeností. „Je všeobecně známo, že nejrychlejší časy se v Mostě jezdí brzo ráno nebo pozdě odpoledne. Dnes jsem přitom zajel v jednu hodinu po obědě stejně rychlý čas, jako po ránu. Pneumatiky a šasi fungovaly skvěle, navíc se nám podařilo vychytat jednu drobnost na servu. Generálka dopadla na výbornou, už se těším do Misana.“

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   MČR čtyřkolek v ŘedhošťI - foto R.Rochelt

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose