www.car.cz
 

Cadillac ( i sportovní značka Corvetta) míří oficiálně do Čech
     19.5.2005 11:47 - tisková zpráva


Červnový Autosalon Brno 2005 bude místem oficiálního uvedení značky Cadillac na český trh. Legendární americkou automobilku, která patří do koncernu GM, bude na našem trhu zastupovat společnost A. Charouz Motors s.r.o., která je obchodním partnerem dovozce Cadillacu do Evropy, nizozemské společnosti Kroymans.

Vozy Cadillac bylo doposud možné na českém trhu zakoupit pouze přes některého z individuálních dovozců, ale teprve se vznikem oficiálního zastoupení získají čeští zákazníci všechny běžné poprodejní služby, jako je například záruční a pozáruční servis. Ředitel společnosti A.Charouz Motors Jiří Machaj prohlásil, že na českém trhu budou k dispozici takřka všechny modely Cadillac, kromě nedávno představeného modelu BLS. Na Brněnském Autosalonu se ale návštěvníci mohou těšit na českou premiéru Cadillacu STS.

Cadillac bude své zákazníky hledat v premiovém segmentu, tedy mezi značkami Audi, BMW, Mercedes nebo také Jaguar. Kvalitativně na to rozhodně má,“ komentuje vstup nové značky na český trh Jiří Machaj, podle kterého je v plánu do konce letošního roku prodat přes čtyřicet kusů automobilů.

Kromě Cadillacu bude v nabídce oficiálního dovozce také sportovní značka Corvetta, která je další značkou z portfolia koncernu General Motors. První prodejna bude otevřena v Žebráku, s dalším prodejním místem se počítá v Praze.
 
 
Autosalon Brno 2005


 
 
Fotogalerie:   Autonova Rally Tišnov 2005 od Pavla Kacerovského

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose