www.car.cz
 

Autosalon Brno spojil své síly s DTM. Společná vstupenka!!
     19.5.2005 12:04 - tisková zpráva


Pořadatelé Autosalonu Brno a brněnského závodu seriálu DTM se rozhodli spojit své síly a zahájili spolupráci na přípravě ojedinělé motoristické akce „Super auto víkend“. Důvodem vzniku této akce je skutečnost, že Autosalon Brno 2005 a DTM Brno 2005 probíhají částečně ve stejném termínu, konkrétně o víkendu 4.6. až 5.6.2005.

Pro motoristické fanoušky to znamená jediné, kromě největší středoevropské přehlídky novinek ze světa automobilů mohou v Brně navštívit ve stejném termínu také Automotodrom Brno a shlédnout prestižní závod Německého mistrovství cestovních vozů – DTM.

„V sobotu se můžete na brněnském výstavišti seznámit prakticky se všemi novinkami automobilového světa a v neděli potom na vlastní oči spatřit v akci bývalé hvězdy formule 1, jako je například Mika Häkkinen nebo Heinz Harald Frentzen,“ komentuje vznik zajímavého motoristického projektu manažer Autosalonu Brno Jiří Čikl.

Na obě akce se očekává návštěvnost v řádů desetitisíců účastníků prakticky z celé střední Evropy. O víkendu vstupenka na DTM opravňuje držitele zároveň také ke vstupu na Autosalon Brno 2005. Okruhové cestovní speciály dostanou také prostor na volné ploše výstavního areálu BVV a vyloučena není také autogramiáda pro návštěvníky Autosalonu, které by se zúčastnil některý z jezdců DTM.
 
 
PR Autosalon Brno 2005


 
 
Fotogalerie:   Vzpomínka na DTM v Brně 2004 od Iva Nesrovnala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose