www.car.cz
 

Pavel Kundrát nechce doma v Českém Krumlově zklamat
     22.5.2005 01:00 - tisková zpráva


Pavla Kundráta a Františka Poláčka čeká pro ně nejprestižnější závod letošní sezóny, kterým bude již třiatřicátý ročník domácí SEAT Rallye Český Krumlov. Ze startovní rampy v Jelení zahradě sjede v pátek odpoledne dvojice týmu Kundrát Motorsport se startovním číslem 34.

 

Loňské účinkování naší posádky ukončil kotrmelec po dlouhém skoku už v druhé rychlostní zkoušce. Letos však je hlavním cílem Pavla Kundráta domácí soutěž dokončit a nezklamat své fanoušky. „Na domácí soutěž se připravujeme jako na každou jinou. Auto je po repasi motoru, převodovky a podvozku. Nemůžeme nic nechat náhodě a chceme si napravit reputaci z loňského roku. Naším hlavním cílem je soutěž dojet! To ale neznamená, že pojedeme nějak pomalu. Rádi bychom byli na stupních vítězů, co se ale týče konkurence, bude to letos hodně těžké,“ řekl Pavel Kundrát.

 

„Budeme muset bojovat a dát do toho srdce! Nesmíme nikomu darovat ani sekundu. Jestli budeme skákat, se rozhodneme až v pátek před startem, ať jsou ale diváci raději dál od trati, nerad bych případně některého pomuchlal,“ dodal s úsměvem jezdec.

 

Ve třídě A6 se sejde v Českém Krumlově tradičně velká konkurence. Po nástupu vozů kategorie Super 1600 jsou ostatní šestnáctistovky víceméně odsouzeny v pořadí až za ně. „Ve třídě chceme držet krok s vozy se srovnatelným výkonem. Našimi hlavními soupeři tedy budou Milan Kneifel, Petr Brynda, Antonín Tlusťák a Lubomír Minařík. Martin Prokop s Josefem Petákem jsou technicky i jezdecky úplně někde jinde. Kdyby se nám ale v této konkurenci přeci jen bedna povedla, tak si to patřičně vychutnáme a pořadatelé nás budou muset z rampy vykázat!“

 

Celkem by se na jihu Čech mělo objevit 16 „á-šestek“. Kromě již zmíněných pilotů uvidíme Romana Odložilíka, Dušana Kouřila a Jiřího Vlčka s dalšími vozy kategorie S1600. Dále pojedou Petr Vlašín, Pavel Urban, Antonín Matys, Petr Dukát, Andrea Trunkátová a Zuzana Minaříková.

 

Všechny fanoušky si tímto dovolujeme pozvat na naši domácí soutěž. Nezapomeňte nám projevit svou přízeň, držte palce a fanděte jako o život!

 

Pavel Kacerovský

Kundrát Motorsport


 
 
Fotogalerie:   Tišnov 2005 z archivů týmů

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose